FEN LİSESİ'NDE LGS PROVASI

GAZİPAŞA Fen Lisesi tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sınavı (LGS) deneme sınavı yapıldı. Ücretsiz yapılan deneme sınavına ilçeden 264 öğrenci katıldı.

EĞİTİM 19.01.2024 12:54:00 0
FEN LİSESİ

Gazipaşa Fen Lisesi’nin katkılarıyla 8. sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sınavı (LGS) deneme sınavı düzenlendi. 2 Haziran’da yapılacak olan LGS’ye öğrencileri hazırlamak ve başarılarına katkı sağlamak amacıyla yapılan deneme sınavı, Fen Lisesi binasında dün, gerçekleştirildi. Ücretsiz yapılan deneme sınavına ilçeden 264 öğrenci katıldı. Sınav sonrasında ise öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.


“BAŞARILARINI ARTIRMAK HEDEFİNDEYİZ”
Yapılan deneme sınavıyla ilgili açıklama yapan Gazipaşa Fen Lisesi Müdürü Ahmet Güngör,  “Gazipaşa Fen Lisesi olarak ilçemiz eğitim ve öğretimi için çalışmaya ve farklı projelerle ilçemiz eğitimine katkıda bulunmaya, öğrencilerimizin başarılarını artırmaya yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Okul içi faaliyetlerimizin dışında ortaokul öğrencilerinin kazanmayı hedef edindikleri bir okul olmanın bilinciyle ilçemizde bulunan bütün okulların 8. Sınıf öğrencilerine 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacak LGS’ye hazırlık amacıyla deneme sınavı yaptık. 


“BU YIL İKİNCİSİNİ GERÇEKLEŞTİRDİK”
Geleneksel hale gelen LGS deneme sınavının bu yıl ikincisini gerçekleştirdik. 264 kişinin katıldığı sınava iştirak eden bütün öğrencilerimize teşekkür eder, sınavlarında başarılar dileriz. İlçemiz öğrencilerinin akademik başarılarına katkıda bulunmak ve onların motivasyonlarını arttırmak için benzeri faaliyetleri yapmaya devam edeceğiz. Gazipaşa Fen Lisesi olarak öğrencilerimizi misafir etmekten ve onların farklı öğrencilerle, faklı sınıflarda sınav ciddiyetinde bir LGS provası yapmalarına yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyoruz” ifadelerine yer verdi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: LİSESİ' PROVASI