FEN LİSESİ LGS DENEME SINAVI YAPACAK

GAZİPAŞA Fen Lisesi tarafından cumartesi günü 8. sınıflara yönelik Liselere Geçiş Sınavı (LGS) deneme sınavı yapılacak. Yapılacak olan sınava ise toplamda 350 öğrenci katılacak.

EĞİTİM 9.05.2024 10:01:00 0
FEN LİSESİ LGS DENEME SINAVI YAPACAK

Gazipaşa Fen Lisesi tarafından öğrencilere fayda sağlayacak programlar ve çalışmalar devam ediyor. 11 Mayıs cumartesi günü ise toplamda 350 öğrencinin katılımı ile 8. sınıflara yönelik 2 Haziran’da yapılacak Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi deneme sınavı yapılacak. Gazipaşa Fen Lisesi Müdürü Ahmet Güngör, yapılacak olan LGS deneme sınavına katılacak öğrencilere başarı diledi. 


“350 ÖĞRENCİMİZ KATILIM SAĞLAYACAK”
Yapılacak olan LGS deneme sınavı hakkında konuşan Gazipaşa Fen Lisesi Müdürü Ahmet Güngör; “Okulumuz adına öğrencilerimiz için farklı programlar düzenlemeye devam ediyoruz. 2 Haziran’da yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) için daha önce de yaptığımız gibi tekrardan bir LGS deneme sınavı düzenliyoruz. 11 Mayıs cumartesi günü yapılacak olan LGS deneme sınavımıza toplam 350 öğrencimiz katılım sağlayacak ve başarılarını ortaya koymak için sorularla mücadele edecekler. 
 

“ÖĞRENCİLERİMİZ DENEME SINAVININ FAYDASINI GÖRECEKTİR”
8.sınıf öğrencilerimizin bildiklerini ve bilmediklerini kavramaları açısından bu LGS deneme sınavı bizler ve öğrencilerimiz için oldukça önemli. Sınavda karşılaştıkları sorular sayesinde 2 Haziran’da yapılacak olan LGS için kafalarında şekillendirme yapan öğrencilerimiz, bu deneme sınavının faydasını görecektir. Bu sınavda 350 kontenjanımız var ve başvurular da oldukça yoğun geçti. Sınava katılacak olan öğrencilerimize stres ve heyecandan uzak durmaları ile daha iyi sonuçlar alacaklarını vurgulayarak başarılar diliyorum. Ayrıca Gazipaşa Fen Lisesi olarak okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimiz için de faaliyetlerimiz devam etmektedir.” >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: LİSESİ DENEME SINAVI YAPACAK