FEN LİSESİ FARKINI KONUŞTURDU

FEN Lisesi tarafından 8. sınıf öğrencilerine yönelik yapılan ücretsiz LGS deneme sınavına yoğun katılım oldu.

EĞİTİM 30.05.2023 13:10:00 0
FEN LİSESİ FARKINI KONUŞTURDU

Gazipaşa Fen Lisesi’nin katkılarıyla ilçe genelinde eğitim gören 8. sınıf öğrencilerine yönelik Liselere Geçiş Sınavı (LGS) deneme sınavı düzenlendi. 4 Haziran’da yapılacak olan LGS’ye öğrencileri hazırlamak ve başarılarına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen deneme sınavı Cumartesi günü Fen Lisesi binasında yapıldı. Yaklaşık 400 öğrencinin katıldığı sınav sonrasında ise öğrencilere yemek ikramın da bulunuldu ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

“EĞİTİM VE ÖĞRETİME KATKIMIZ DEVAM EDECEK”

Sınav sonrası açıklamalarda bulunan Gazipaşa Fen Lisesi Okul Müdürü Ahmet Güngör, öğrencilerin yoğun ilgisinden dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek sınavda görev alan Fen Lisesi’nin tüm öğretmenlerine ve sınavın organize edilmesinde maddi destek sağlayanlara teşekkür etti. Güngör “Ayrıca bu sınavın uygulanma sürecinde öğrencileri bilgilendirme ve yönlendirilmesi noktasında desteğini esirgemeyen tüm okul müdürü ve idareci arkadaşlara ve özellikle de Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Gül’ e desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Bundan sonraki yıllarda bu sınavları bir gelenek haline getirip yapmaya devam edeceklerini dile getiren Güngör, 4 Haziran’da gerçekleştirilecek olan LGS sınavına girecek olan tüm öğrencilere de başarılar diledi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: LİSESİ FARKINI KONUŞTURDU