FATURANIZI GÜNEŞ ÖDESİN

Tarımsal sulamada GES kullanımının yaygınlaştırılması amacıyla Ziraat Bankası tarafından hayata geçirilen Güneş Enerjili Sulama Kredisi, 0 faiz 7 yıl ödeme imkanı ile çiftçilere büyük kolaylık sağlıyor.

GÜNDEM 8.08.2022 13:02:00 0
FATURANIZI GÜNEŞ ÖDESİN

Ziraat Bankası tarafından ülkemizin yenilenebilir enerji kaynaklarının etkin ve verimli şekilde kullanılmasına katkı sağlamak amacıyla çiftçiler için hayata geçirilen Güneş Enerjili Sulama Kredisi, Gazipaşalı çiftçilere tasarruf imkanı sağlıyor. Artan elektrik maliyetini ciddi oranda azaltan güneş enerjisi sistemleri, 7 yıl sıfır faiz imkanıyla alınacak kredilerle kurulabiliyor. Gazipaşa’da enerji sektöründe fark yaratan,  Ahmet Sarıoğlu ve Hüseyin Uysal ortaklığında kurulan As Enerji Solar Otomasyon Sistemleri, Ziraat Bankası ile anlaşmalı olarak ilçemizdeki üreticilere hizmet veriyor. Şehir merkezi, kırsal ve yayla ayrımı yapmaksızın tüm çiftçilerin taleplerine cevap veren As Enerji Solar Otomasyon Sistemleri, banka ile yapılan anlaşma kapsamında üreticilerin tarımsal sulamada kullanacakları güneş enerjisi sistemlerini kuruyor.

GÜNEŞTEN GELEN ENERJİ ÜRETİCİYE KATKI SAĞLIYOR

Tarım alanındaki modern basınçlı sulama sistemleri ile güneş enerjisi sistemleri kullanımının yaygınlaştırılması, tarımsal üretimde enerji maliyetlerinin düşürülüp verimlilik ve karlılığın artırılması amacıyla Ziraat Bankası’nın üreticilere sıfır faizli kredi imkanı sunduğunu belirten Sarıoğlu, “Tarımsal sulama sistemlerinde Ziraat Bankası, 0 faizle 7 yılda ödeme kolaylığı sağlıyor. Ziraat Bankası ile anlaşmalı olarak 7 yıl sıfır faiz imkanı ile sunduğumuz tarımsal sulama kredisi için üreticilerimizi, Gazipaşa SGK yanında bulunan Gazipaşa ofisimize bekliyoruz. Artık, güneşten gelen enerjiyi kullanma zamanı. Sisteminizi kurdurun faturalarını güneş ödesin” dedi.

“SULAMA SİSTEMLERİ KURULMASINA ÖNCÜLÜK EDİYORUZ”

Kurulacak sistemle çiftçilere kolaylık sağladıklarına dikkat çeken Sarıoğlu, “Güneş Enerjili Sulama Kredisi kapsamında; sulama sistemleri (damlama, yağmurlama ve alt türevleri) alımı ve kurulmasına öncülük ediyoruz. Tecrübeli ve alanında uzman personeller tarafından kurulacak sistemlere sahip olmak ve detaylı bilgi almak istiyorsanız 0552 530 78 60 numaralı telefonu arayabilirsiniz” şeklinde konuştu.


Anahtar Kelimeler: FATURANIZI GÜNEŞ ÖDESİN