FARKINDALIK SERGİSİNE KATILDILAR

GAZİPAŞA Ahmet Tuncer 2-A Sınıfı öğrencileri, 10-16 Mayıs Engelliler Haftasına dikkat çekmek amacıyla Avukat Kemal Akça Ortaokulu’nda düzenlenen farkındalık sergisine katıldı.

GÜNDEM 17.05.2024 09:59:00 0
FARKINDALIK SERGİSİNE KATILDILAR

10-16 Mayıs Engelliler Haftasına dikkat çekmek amacıyla Avukat Kemal Akça Ortaokulu’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Şube Müdürü Bilal Dal, okul idarecileri, öğretmenler ile özel öğrenci ve ailelerinin katılımlarıyla farkındalık sergisinin açılışı yapıldı. Sergide Özel Eğitim Öğretmenleri Sevda Bilici ve Ayşe Kökkabak danışmanlığında hazırlanan el emeği ürünler, katılımcıların beğenisine sunuldu. 


SERGİYİ GEZDİLER 
Gazipaşa Ahmet Tuncer 2-A sınıfı da öğretmenleri İhsan Bilici eşliğinde, Avukat Kemal Akça Ortaokulu’nda düzenlenen farkındalık sergisine katıldı. Özel eğitim öğrencilerinin de başarılı çalışmalar çıkardığını göstermek ve farkındalık oluşturma amacıyla bu sergiyi düzenlediklerini dile getiren Özel Eğitim Öğretmeni Sevda Bilici “Yaptığımız el sanatları çalışmalarıyla 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla engellerimizin hayatlarına dokunmak istedik. Hepimiz birer engelli adayıyız. Kalplerimizde bir engel yoksa aşılmayacak hiç bir engel yok” dedi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: FARKINDALIK SERGİSİNE KATILDILAR