Tarih: 05.06.2024 10:20

FADİME TUNCER'DEN YIL SONU KERMESİ

Facebook Twitter Linked-in

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının sonuna gelinmesiyle birlikte yılsonu için okullarda çeşitli aktiviteler ve programlar düzenleniyor. Bu kapsamda; Fadime Tuncer İlk ce Ortaokulu tarafından ’Yıl Sonu Kermesi’ düzenlendi. Okul bahçesinde dün saat 10.00’da başlayan kermes, saat 15.00’a kadar devam etti. Kermeste el emeği ile hazırlanan birbirinden çeşit yiyecekler, bahçede kurulan stantlarda yerini aldı. Okul Müdürü Hasan Özcan Çağlar ve okulda görevli öğretmenler, kermeste emeği geçen herkese teşekkür ederek eğitim öğretim yılının sonuna gelen öğrencilerine, bir sonraki dönemde başarı dileklerinde bulundular. 


Kermese katılanlar arasında; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül, Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Gazipaşa Eğitim Bir-Sen Başkanı Şenol Görgülüer, diğer okullardan gelen okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri ile çok sayıda vatandaş yer aldı.


Kermese katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Gül ise; Eğitim, öğretim yılı sonunda düzenlenen etkinliklerin öğrenciler ve öğretmenler için değerli olduğunu belirterek, öğrencilere başarılar dileyip kermeste emeği geçen herkese teşekkür etti. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —