FACİAYI ÇALIŞANLAR ÖNLEDİ

Gazipaşa’da akaryakıt istasyonunda alev alan otomobil, çalışanların dikkati sonucunda söndürüldü. Çalışanlar tarafından yapılan zamanında müdahale faciayı önledi.

ASAYİŞ 26.07.2022 13:40:00 0
FACİAYI ÇALIŞANLAR ÖNLEDİ

Gazipaşa’da dinlenmek için akaryakıt istasyonunda ihtiyaç molası veren vatandaşın aracı hareket ettiği esnada alev aldı. İlk müdahaleyi akaryakıt istasyonu görevlilerinin yaptığı araç yangını, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yaşanan olay akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, saat 13.00 sıralarında Kahyalar Mahallesi D400 Karayolu üzerinde bulunan bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. 60 TT 042 plakalı aracıyla D400 Karayolu’nda seyir halinde olan A.A., dinlenmek ve ihtiyaç molası vermek için akaryakıt istasyonuna uğradı. Burada ihtiyaçlarını gideren ve akaryakıt istasyonunun restoran kısmını kullandıktan sonra yeniden yola çıkmak için aracı başına geçen sürücü, aracını çalıştırıp hareket ettiği sırada aracından dumanların yükseldiğini fark etti.

ÇALIŞANLAR, OLASI BİR FACİAYI ÖNLEDİ

Yaşanan olay akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Aracından duman çıktığını fark eden sürücü A.A., aracından inerek aracın ön kaputunu açtı. Bu sırada aracına ne olduğunu anlamak için otomobilin etrafında dolanan A.A. aracını incelemeye başladı. Araçta meydana gelen patlamayla irkilen A.A.’nın yardımına akaryakıt istasyonu çalışanları yetişti. Yangın söndürücü tüplerle yangına ilk müdahaleyi yapan çalışanlar, olası bir faciayı önledi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçta meydana gelen ve kontrol altına alınan yangını tamamen söndürdü.


Anahtar Kelimeler: FACİAYI ÇALIŞANLAR ÖNLEDİ