EYLÜL AYI MUTAT TOPLANTISI YAPILDI

GAZİPAŞA Müftülüğü 2024 Eylül ayı mutat toplantısı İlçe Müftüsü Fahri Başar’ın başkanlığında Diyanet Gençlik Merkezi’nde görev yapan din görevlilerinin katılımıyla gerçekleşti.

GÜNDEM 4.09.2024 14:06:00 0
EYLÜL AYI MUTAT TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Müftülüğü ’nün 2024 Eylül ayı mutat toplantısı Diyanet Gençlik Merkezi’nde Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar’ın başkanlığında yapıldı. Dün saat 14.00’te yapılan toplantı, Gazipaşa İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Aksoy ve Din Hizmetleri Uzmanı İsa Işık ile ilçede görev yapan Kur’an kursu öğreticileri, imam-hatip ve müezzin-kayyım personelinin katılımlarıyla gerçekleşti.

 

MÜFTÜ BAŞAR, GÜNDEME DAİR FAALİYETLERİ AKTARDI

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program, İlçe Müftüsü Fahri Başar’ın açılış konuşmasıyla devam etti. Daha sonra din görevlilerine hitap eden Müftü Başar, gündeme dair talimatları personele duyurdu. Başar, toplantıda gündem maddeleri ve yapılacak faaliyetler, din hizmetlerinin yürütülmesi, görevlilerin bilgilendirilmesi, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gönderilen talimatlar, İlçe Müftülüğü tarafından alınan kararlar, eğitim-öğretim faaliyetleri, vaaz ve irşat hizmetleri, din görevlileri ve Mevlid-i Nebî Haftası ile ilgili konular hakkında bilgilendirme yapıp, önümüzdeki ay içinde yapılacak faaliyetleri de karara bağladı.

Ardından İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Mustafa Aksoy ile Din Hizmetleri Uzmanı İsa Işık’ın konuşmalarıyla devam eden toplantı, dilek ve temennilerin dile getirilmesiyle de sona erdi. >Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: EYLÜL MUTAT TOPLANTISI YAPILDI