EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM ATILDI

Kül Sahne’de hafta sonu düzenlenen renkli bir nişan töreni ile evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlanan Baran Ezdi ve Meryem Nowruzova, bu mutlu günlerinde çok sayıda davetliyi de bir araya getirdi.

GÜNDEM 25.06.2024 10:52:00 0
EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIM ATILDI

Antalya’da ünlü iş insanı “Balıkçı İrfan” adlı işletme sahibi İrfan Ezdi’nin Oğlu Baran Ezdi ile Meryem Nowruzova, hafta sonu rüya gibi bir nişan töreniyle evliliğe ilk adımı attı. Kül Sahne’de gerçekleştirilen törende Ezdi ve Nowruzova aileleri konuklarını kapıda karşılarken, genç çiftin mutlulukları ise gözlerinden okundu. Salonu dolduran davetliler tebriklerini iletirken, Baran ve Meryem’e ‘Bir ömür mutluluklar’ dilemeyi de ihmal etmedi.


RÜYA GİBİ NİŞAN 
Müzik eşliğinde devam eden nişan töreninde önce genç çiftin pastası kesildi, ardından ise duası okundu. Sahneye davet edilen aile dostlarından Ramazan Karabulut, Baran ve Meryem çiftine mutluluklar dileyerek, hayırlı olsun temennisinde bulundu.  Karabulut, daha sonra nişan yüzüklerini takarak alkışlar eşliğinde genç çiftin kurdelesini kesti. 
 

ÇİFTİN MUTLULUKLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ
Takılan yüzüklerin ardından konuklara çikolata ve kolonya ikram eden genç çiftin mutlulukları ise görülmeye değerdi. Öte yandan müzik eşliğinde geç saatlere kadar devam eden gecede hep birlikte oyunlar oynandı ve tüm davetliler unutulmaz bir gece yaşadı.


“TÜM DOSTLARIMIN AYAĞINA SAĞLIK” 
Çok sayıda davetlinin bir araya geldiği nişan merasiminde misafirlerle tek tek ilgilenen iş insanı İrfan Ezdi ise bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan ve ilçe dışından da katılım sağlayan tüm dostlarına teşekkürlerini iletti. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: EVLİLİK YOLUNDA ATILDI