EV EŞYASI TOPLAMA KAMPANYASI SONA ERDİ

GAZEMDER Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Türker, GAZİPAŞA Kaymakamlığı SYDV Müdürlüğü ve GAZEMDER tarafından depremzedeler için başlatılan ev eşyası toplama kampanyasının sona erdiğini söyledi.

GÜNDEM 25.02.2023 13:29:00 0
EV EŞYASI TOPLAMA KAMPANYASI SONA ERDİ

Gazipaşa Emlakçılar Derneği (GAZEMDER) Yönetim Kurulu Başkanı Savaş Türker, Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğü ile GAZEMDER’in, Gazipaşa’ya yerleştirilen depremzedelerin zaruri ev eşyası ihtiyaçlarının giderilmesi için “Gazipaşa Depremzede Ev Eşyası Toplama Merkezi”nin faaliyetlerini dün itibariyle sonlandırdığını açıkladı. Depremden sonra afetzedelere kucak açan Gazipaşa’da, afetzedeler için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Türker, 50-55 haneye 500 depremzedenin yerleştirildiğini söyledi. Türker, afetzedeler için sosyal ve mesleki desteklerinin devam edeceğine dikkat çekti. 

“ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA ÇALIŞTIK VE YAPIYORUZ”

Konuya ilişkin bilgi veren Türker, “Yurdumuzu derinden etkileyen deprem felaketinin arkasından oluşan zor durum karşısında herkes gibi Gazipaşa Emlakçılar Derneği ve emlakçı meslektaşlarımız olarak ilk günden beri hem sahada hem de mesleki anlamda katkı vermek için elimizden geleni yapmaya çalıştık ve yapıyoruz. Bu süreç içerisinde afet bölgesine malzeme gönderimi ile başlayan faaliyetlerimize ilçemize gelen afetzedelerin barınma ihtiyaçlarının karşılanması için Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına destek sağlamak amacıyla Yeni Mahallede “Depremzede ev eşyası toplama merkezi” oluşturulması ile devam ettik. 

“VATANDAŞLARIMIZA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

İki haftalık süreç içerisinde meslektaşlarımız ve vatandaşlarımızın katkıları ile merkezimizde ortalama 50-55 hane oluşturularak ortalama 500 kişinin de bu hanelerde barınmasına destek vermeye çalıştık. Bu faaliyetlerimiz sırasında bizlere desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Orhan Altun’ a, SYDV müdürümüz Rıza Büyükakça ve vakıf personeline, Gazipaşa Belediyesi ve hizmet ekibi çalışanlarına, yer tahsisi sağlayan İskender Kolbaşı’na, dernek yönetim kurulumuza, meslektaşlarımıza, gönüllü çalışanlarımıza ve bizlere gönüllerinden kopan her türlü ürünü göndererek katkı veren vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyoruz. 

“Desteklerimizin sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum”

24.02.2023 tarihi itibariyle merkezimizin faaliyetini tamamlamış bulunmaktayız. Ancak Gazipaşa Emlakçılar Derneği olarak afetzede vatandaşlarımızın acılarının dinmesine bir nebzede olsa yardımcı olmak için sosyal ve mesleki desteklerimizin sürdüreceğimizi belirtmek istiyorum” dedi.

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürlüğü ile GAZEMDER, Yeni Mahalle, D-400 Karayolu üzeri Tuncerler Petrol karşısı Manolya Apartmanı altında oluşturulan noktada depremzede aileler için ev eşyası toplamıştı.

 


Anahtar Kelimeler: EŞYASI TOPLAMA KAMPANYASI