ESNAFIN TEMSİLCİLERİ İFTARDA BULUŞTU

.

GÜNDEM 5.04.2024 09:20:00 0
ESNAFIN TEMSİLCİLERİ İFTARDA BULUŞTU

AESOB tarafından Gazipaşa ve Alanya ilçelerine yönelik düzenlenen ve geleneksel hale gelen iftar programı Alanya’da gerçekleşti. AESOB Başkanı Adlıhan Dere’nin ev sahipliğinde yapılan iftar programına Gazipaşa ve Alanya’da faaliyet gösteren oda ve kooperatif yöneticileri katıldı. 


Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB), her Ramazan ayında geleneksel hale getirerek düzenlediği merkez ve ilçe iftar programlarına bu yıl da devam etti. Gazipaşa ve Alanya ilçelerine yönelik düzenlenen iftar programı Alanya’da gerçekleşti. Gazipaşa ve Alanya’da faaliyet gösteren oda-kooperatif başkan ve yönetimlerinin yanı sıra Alanya protokolünün de katıldığı AESOB’un geleneksel iftar programında konuşan AESOB Başkanı Adlıhan Dere, “Gazipaşa ve Alanya’daki oda ve kooperatif başkanları, yönetim ile denetim kurulu üyeleri, esnaf ve sanatkarlar ile birlikte orucumuzu açtık. Ramazan ayı birliğin, beraberliğin, kardeşliğin pekiştiği bir ay. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun. İftardan önce odalarımızın hepsini ziyaret edip sorunlarını dinledik. Esnafın taleplerini gerekli mercilere ittik. İftar programımıza katılım sağlayan herkese sonsuz teşekkür ederim” dedi. 


İftar programına Gazipaşa’dan, Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Nihat Mülazımağaoğlu, Gazipaşa Esnaf Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tüncel ile oda ve kooperatif yöneticileri katıldı. >Selçuk ÖZTÜRK