ESNAFIN BAŞKANI ESNAFIN YANINDA

.

GÜNDEM 15.03.2024 09:08:00 0
ESNAFIN BAŞKANI  ESNAFIN YANINDA

Görevde bulunduğu sürece ilçe esnafının haklarını koruyan ve esnafların menfaati doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, “50 bin TL sıfır faizli 12 ay taksitli kefilsiz ve ipoteksiz kredi imkanından faydalanmak isteyen esnafların başvuruları, 19 Mart Salı günü Gazipaşa Esnaf Odası’nda sisteme girilecek” dedi. 


GAZİPAŞA esnafının sıkıntılarına çözüm üreterek, esnafların daha iyi şartlarda ilçe halkına hizmet vermesi için mücadelesini sürdüren Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, geçtiğimiz günlerde ilçe esnafına 50 bin TL sıfır faizli 12 ay taksitli kefilsiz ve ipoteksiz kredi imkanı sağlanacağının müjdesini vermişti. Bunun yanında isteyen her esnafa %1.99 oranla pos cihazı ve aidatsız ticari kredi kartı imkanı sağlanacağını dile getiren Sönmez, yüzlerce esnafın 0 faizli, kefilsiz ve ipoteksiz kredi imkanından faydalanmak için Esnaf Odası’na başvuru yaptığını dile getirdi. Gazipaşa Esnaf Odası ve Akbank arasında yapılan iş birliği, ilçe esnafından tam not alırken, esnaflar uygulamanın mimarı Başkan Sönmez’e teşekkür etti. 


“ALINAN BAŞVURULAR SALI GÜNÜ SİSTEME GİRİLECEK”
Kredi başvurusu için odaya müracaat eden esnafların kredi başvurularının 19 Mart Salı günü saat 10.00’da Gazipaşa Esnaf Odası’na gelecek banka personeli tarafından alınacağını kaydeden Sönmez, “Akbank Mahmutlar Şube Müdürü Halil Kırışır ve KOBI Müşteri İlişkileri Yöneticisi Orçun Bayık ile yaptığımız görüşme neticesinde Gazipaşalı esnaflarımıza 50 bin TL sıfır faizli 12 ay taksitli kefilsiz ve ipoteksiz kredi imkanı sağlamıştık. Esnaflarımızın kredi başvurularını almaya devam ediyoruz. Ekonomik sıkıntısı olan esnaflarımızı bir nebze olsun rahatlatmak için hayata geçirdiğimiz uygulamaya yüzlerce esnafımız başvuru yapmak için bize ulaştı. Akbank Mahmutlar Şube Müdürü Halil Kırışır’la yaptığımız görüşme sonucunda esnaflarımızın Alanya’ya gitmesine gerek kalmadı. Banka tarafından görevlendirilecek personeller, salı günü odamıza gelerek kayıtları sisteme girecek. Başvuru yapan esnaflarımızın, akıllı telefonlarıyla bilirlikte salı günü saat 10.00’da odamızda bulunması gerekiyor” dedi. 
 

“ŞAHSIM VE ESNAFLARIM ADINA SONSUZ TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Her zaman olduğu gibi yine esnafın yanında olduklarını dile getiren Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, “Kredi imkanının yanında isteyen her esnafımıza %1.99 oranla pos cihazı, aidatsız ticari kredi kartı kullanma imkanı da verilecek. Ayrıntılı bilgi için 0242 528 77 96 numaradan şubeye ulaşılabilir. Mobilden işlem yapamayan üyelerimize Esnaf Odamız aracılığıyla yardımcı olunacaktır. Bizlere, esnaflarımız için bu kolaylığı yapma imkanını sağlayan Akbank Mahmutlar Şube Müdürü Halil Kırışır ve KOBI Müşteri İlişkileri Yöneticisi Orçun Bayık beyefendilere şahsım ve esnaflarım adına sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 


Öte yandan, 50 bin TL sıfır faizli 12 ay taksitli kefilsiz ve ipoteksiz kredi imkanından daha önce Akbank müşterisi olan esnafların faydalanamayacağı kaydedildi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: ESNAFIN BAŞKANI ESNAFIN YANINDA