EROĞLU: GAZİPAŞA’DAN PETROL-DOĞALGAZ FIŞKIRACAK

Gazipaşa’yı ziyaret eden Veysel Eroğlu, “Abdülhamit Han gemimizin açacağı sondajlarla Gazipaşa’dan belki doğalgaz ve petrol fışkıracak” dedi.

SİYASET 11.08.2022 13:07:00 1
EROĞLU: GAZİPAŞA’DAN PETROL-DOĞALGAZ FIŞKIRACAK

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak için Antalya’ya geldi. Antalya İl Merkezi’nde Antalya Valiliği başta olmak üzere, Ak Parti Antalya İl Başkanlığı ile kamu-kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden Eroğlu, dün öğleden sonra Gazipaşa’yı da ziyaret etti. Burada AK Parti İlçe başkanlığını ziyaret edip, partililerle bir araya gelen Eroğlu, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ı ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

“ANTALYA YATIRIMA MUHTAÇTI”

Ziyaretlerinde Antalya’ya yapılan hizmetlerden bahseden Eroğlu, “Antalya’da muhteşem hizmetler yaptık. Antalya bugün bu noktaya geldiyse bu takiple oluyor. Gazipaşa, Alanya, Manavgat, Serik; kısaca tüm Antalya’da önemli hizmetlere imza attık. Antalya yatırıma muhtaçtı, su problemi vardı, yol yoktu. Bakın yollar Afyon kaymağı gibi oldu. Eskiden Antalya’ya gelirken içimiz dışına çıkardı” dedi.

“GAZİPAŞA’DAN PETROL, DOĞALGAZ FIŞKIRACAK”

Ziyaret ettiği her yerde Abdülhamit Han gemisi hakkında açıklamalar yapan Eroğlu, “Antalya’ya bunun yanında altyapı anlamında da büyük eserler kazandırıldı. Antalya hem turizm açısından hem tabiat ve tarım açısından çok önemlidir. Antalya tüm dünyayı besliyor. Antalya’da büyük bir kalkınma hamlesi oldu. Ben ilk stajımı burada yaptım. Antalya’ya 11 milyar TL'ye yakın yatırım yaptık. Antalya kendi haline terk edilmişti. Hükümetimiz buraya tarihin en büyük yatırımlarını yaptı. Sulamalarda çok önemli aşamalar kaydettik. Şu anda teknik olarak eksiklik yok. Daha da yapılacak şeyler var. Bana Gazipaşalı Veysel hoca diyorlar. Gazipaşa güzel bir diyar. Abdülhamit Han sondaj gemimiz artık Gazipaşa açıklarında görev alan petrol ve doğalgaz arama ekiplerimize katıldı. Abdülhamit Han gemimizin açacağı sondajlarla Gazipaşa’dan belki doğalgaz ve petrol fışkıracak” diye konuştu.

Öte yandan Gazipaşa’yı ziyaret eden Eroğlu’nu; AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan,  AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Av. Ümmü Oğuz ve ilçe yönetimi karşıladı. AK Partili yöneticiler, Eroğlu’nun Gazipaşa’da yaptığı ziyaretlere de eşlik etti.


Ali ihsan belen
12.08.2022 12:26:32
Seçimden önce bulursunuz.

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27