EROĞLU & DEMİR DÜETİ ÇOK BEĞENİLDİ

TÜRK Halk Müziği’nin özgün sesi ünlü sanatçı Musa Eroğlu ile Gazipaşa’nın tanınmış simalarından CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Av. Onur Demir’in birlikte seslendirdiği Aman Ayşem türküsü çok beğenildi.

GÜNDEM 6.10.2023 03:12:00 0
EROĞLU & DEMİR DÜETİ ÇOK BEĞENİLDİ

Türk Halk Müziği’nin (THM) usta ismi Musa Eroğlu ile CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Av. Onur Demir’in Aman Ayşem düeti, müzik platformlarındaki yerini aldı. Taşeli yöresine ait olan Aman Ayşem türküsünün aranjörlüğünü Ahmet Özgül yaptı. Yapımını ASC Prodüksiyon’un gerçekleştirdiği Aman Ayşem düetinin yapımcılığını Ahmet Özgül üstlendi. Klipin yönetmenlik koltuğuna ise Özcan İşbil oturdu. Musa Eroğlu ile Onur Demir’in birlikte seslendirdiği Aman Ayşem türküsü, Youtube ve müzik platformlarında geçtiğimiz gün yerini yerini aldı. İkilinin seslendirdiği türkü, özellikle Gazipaşalıların büyük beğenisini topaldı. Musa Eroğlu ile Onur Demir’in hem klip performansı hem sesleri hem de ikilinin uyumu dikkatlerden kaçmadı. Kısa sürede sosyal paylaşım sitelerinde birçok kişi tarafından paylaşılan düet, binlerce kişi tarafından izlenip, beğenildi. 

CHP Gazipaşa Belediye Meclis Üyesi Av. Onur Demir ise, Türk Halk Müziği’nin özgün sesi ünlü sanatçı Musa Eroğlu ile mutluk ve gururunu yaşadı. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: EROĞLU DEMİR DÜETİ BEĞENİLDİ