Tarih: 01.03.2024 12:29

Erdoğan’dan çifte program

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1-3 Mart tarihleri arasında Antalya Diplomasi Forumu ve yerel seçimler kapsamında yapacağı Antalya mitingi için Antalya’da olacak. Antalya Diplomasi Forumu’nun 3’üncüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın himayesinde 1-3 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek. Foruma, 100’ü aşkın ülkeden yaklaşık 4 bin konuk katılacak. Forumun bu yılki ana teması “Krizler Döneminde Diplomasiyi Öne Çıkarmak” olarak belirlendi. Küresel krizler, terörle mücadele, enerji güvenliği gibi pek çok kritik konu masaya yatırılacak. Forum için 100’ü aşkın ülkeden 20’den fazla devlet ve hükümet başkanı Antalya’ya gelecek. 

 

MİTİN YARIN YAPILACAK

Antalya Diplomasi Forumuna ev sahipliği yapacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın yapacağı mitingde partililerle buluşacak. Miting saat 14.30’da Antal Turgut Özal Spor Salonu önünde yapılacak. 19 ilçe ve il merkezinden binlerce kişiye hitap etmesi beklenen Erdoğan, Antalya’nın Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Hakan Tütüncü, Cumhur İttifakı Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mustafa Aksoy ve diğer ilçe belediye başkanı adaylarıyla birlikte partilileri bir kez daha selamlayacak. 

 

BAŞKAN ÇETİN’DEN MİTİNG DAVETİ

AK Parti İl Başkanı Ali Çetin sosyal medya hesabından Erdoğan’ın geleceğini paylaştı. Paylaşımda Antalya’nın 19 ilçesinde yaşayan vatandaşları saat 14.00’te miting alanında olmaya davet eden Başkan Çetin, “Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan Antalya’mızda. Mitingimize Tüm Hemşerilerimiz Davetlidir! 2 Mart Cumartesi, Turgut Özal Spor Salonu Önü, 14.00” ifadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —