Tarih: 04.01.2023 09:25

ERDOĞAN ANTALYA’YA GELİYOR

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Doğan, ilçe halkını Antalya’da düzenlenecek toplu açılış ve miting programına davet etti. 

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da 1 milyar 157 milyon TL değerinde 82 projenin toplu açılışını gerçekleştirmek üzere 7 Ocak cumartesi günü Antalya’ya gelecek. Saat 12.30’da Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde vatandaşlarla buluşacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından projelerin toplu açılışını gerçekleştirecek. Erdoğan’ın Antalya programı öncesi Gazipaşa halkına seslenen AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, “Dünya liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış ve miting için Antalya’mıza geliyor. Cumhurbaşkanımızı, Antalya’ya ve Gazipaşa’mıza yakışır bir şekilde karşılamak için tüm hemşehrilerimizi toplu açılış ve miting programına davet ediyorum” dedi. 

“TÜM HALKIMIZ DAVETLİ”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Antalya’ya her zaman önem verdiğini ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Doğan, “Reisimizin Antalya verdiği önem, Antalya’ya ve bölgemize yaptığı yatırımların bir göstergesi. 2002 yılından bu yana Antalya’mıza milyarlarca liralık yatırım yapan Cumhurbaşkanımız, 1 milyar 157 milyon TL değerinde 82 projenin toplu açılışını gerçekleştirecek. Bizlere düşen görev ise Sayın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamak olacak. Gazipaşa’da yaşayan 7’den 70’e herkesi Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde gerçekleştirilecek mitinge davet ediyorum. Sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı olması sebebiyle sadece partililerimizi değil, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan; kamu çalışanlarımızı ve partili partisiz tüm hemşehrilerimizi toplu açılış törenimize davet ediyorum” dedi. 

“OTOBÜS VE KUMANYA DESTEĞİ SAĞLANACAK”

Ulaşım konusunda vatandaşlara her türlü imkanı tanıyacaklarını belirten Başkan Doğan, “Gazipaşa Adliyesi yanında bulunan alandan cumartesi günü sabah saat 08.00’de otobüslerimiz kalkacak. Yine Antalya’ya gitmek için bize eşlik edecek vatandaşlarımıza kumanya desteği de vereceğiz” ifadelerini kullandı. 

"HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın programları çerçevesinde, AK Parti teşkilatları olarak hazırlıkları aralıksız ve eksiksiz sürdürdüklerini belirten Taş, "Hasret bitiyor, Sayın Cumhurbaşkanımız Antalyalı hemşehrilerimizle buluşuyor. Bu heyecanı özlemiştik. Mitingler bizim düğünlerimizdir. Bundan önce olduğu gibi Antalya'mıza yakışır şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız. Bizler Cumhurbaşkanımızın Antalya programları için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bakanlarımız, MKYK üyelerimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız ve tüm teşkilatlarımızla bir araya gelerek eksiksiz bir organizasyon için çalışıyoruz. Teşkilatlarımızla birlikte bayram havasında bir toplu açılış ve miting için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum" şeklinde konuştu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —