ERDOĞAN ANTALYALILARLA BULUŞACAK

Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, yarın 82 projenin toplu açılışını gerçekleştirmek üzere Antalya’ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak üzere kalabalık bir katılımla Antalya’ya gidecek.

GÜNDEM 6.01.2023 09:44:00 0
ERDOĞAN ANTALYALILARLA BULUŞACAK

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da 1 milyar 157 milyon TL değerinde 82 projenin toplu açılışını gerçekleştirmek üzere yarın Antalya’ya gelecek. Saat 12.30’da Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde vatandaşlarla buluşacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ardından projelerin toplu açılışını gerçekleştirecek. Antalya’da düzenlenecek programa Gazipaşa’dan da kalabalık bir ekip katılacak. Günlerdir Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı karşılamaya hazırlanan AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı, ulaşım konusunda vatandaşlara her türlü imkanı sağlayacak. Gazipaşa’dan Antalya’ya gidecek vatandaşlara kumanya desteği de verilecek. 

ERDOĞAN İÇİN ÖZEL OTOBÜSLER KALDIRILACAK

Yarın saat 12.30’da Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde yapılacak toplu açılış ve miting programına katılacak Gazipaşalılar için Gazipaşa Adliyesi yanında bulunan alandan yarın sabah saat 08.00’de otobüs kaldırılacak. Ulaşım konusunda vatandaşlara her türlü imkanı sağlayacaklarını belirten AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, “Cumhurbaşkanımız, 1 milyar 157 milyon TL değerinde 82 projenin toplu açılışını gerçekleştirmek üzere Antalya’ya geliyor. Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamak için biz de orada olacağız. Reis’imizi karşılamak için Gazipaşa Adliyesi yanında bulunan alandan cumartesi (Yarın) saat 08.00’de otobüslerimiz kalkacak. Vatandaşlarımıza kumanya desteği de vereceğiz. Cumartesi günü Reis’imizi karşılamaya gidecek olan vatandaşlarımız saat 08.00’den önce belirttiğimiz alanda olsunlar” dedi. 

DAVETİNİ YENİLEDİ

“Reisimizin Antalya’ya verdiği önem, Antalya’ya ve bölgemize yaptığı yatırımların bir göstergesi” diyen AK Parti İlçe Başkanı Doğan, “2002 yılından bu yana Antalya’mıza milyarlarca liralık yatırım yapan Cumhurbaşkanımız, hizmetlerine yenilerini ekleyecek. Reis’imiz Antalya halkı için 1 milyar 157 milyon TL değerinde 82 projenin toplu açılışını gerçekleştirecek. Bizlere düşen görev ise Sayın Cumhurbaşkanımızı en iyi şekilde karşılamak olacak. Gazipaşa’da yaşayan 7’den 70’e herkesi Kepez Turgut Özal Spor Salonu önünde gerçekleştirilecek mitinge tekrardan davet ediyorum. Sayın Genel Başkanımızın Cumhurbaşkanı olması sebebiyle sadece partililerimizi değil, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan; kamu çalışanlarımızı ve partili partisiz tüm hemşehrilerimizi toplu açılış törenimize davet ediyorum” şeklinde konuştu. 


Anahtar Kelimeler: ERDOĞAN ANTALYALILARLA BULUŞACAK