ENGELLİ PARK YERLERİ İŞGAL ALTINDA

Gazipaşa’da engelli bireylerin araçları için ayrılan park alanları, bilinçsiz sürücüler tarafından araçlarla işgal ediliyor. Duyarlı vatandaşlar ise duruma tepkili.

GÜNDEM 25.04.2024 09:37:00 0
ENGELLİ PARK YERLERİ İŞGAL ALTINDA

GAZİPAŞA’DA bitmeyen sorunlardan birisi olan otopark sorunu, her yerde kendisini göstermeye devam ediyor. Otopark sorunu yüzünden caddelere ve yol kenarlarına gelişigüzel park edilen araçlar, engelli bireylerin araçları için ayrılan park alanlarını da işgal ediyor. Duyarsız sürücülerin gelişigüzel engelli bireylerin park alanlarını işgaline tepki gösteren duyarlı vatandaşlar ise duruma çözüm getirilmesini ve engelli bireyleri zor duruma düşüren duyarsız vatandaşların bilinçlendirilmesini istiyor.


“OTOPARK SORUNU GÜNDEN GÜNE ARTIYOR”
Duruma tepkilerini dile getiren vatandaşlar; “İlçemizde yaşadığımız otopark sorunu günden güne artıyor. Otoparkların yetersizliği yüzünden de sürücüler duyarsızca araçlarını gelişigüzel nerede boş yer varsa oraya park ediyorlar, bunlara engelli alanları da dâhil. Engelli vatandaşlarımızın araçları ayrılan park alanları, duyarsız sürücülerin araçlarını park etmesiyle tamamen işgal ediliyor. Bu sorunun sonu ne zaman gelecek bilmiyoruz ama artık otopark sorunun çözülmesi için ciddi adımlar atılması gerekiyor. Engelli bireylerimiz zor durumda kalmasın. Hayatta zaten zorluklar çekerken bir de bizler zorlaştırmayalım. Bu konuda sürücülerimizin duyarlı davranmalarını istiyoruz” şeklinde konuştular. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: ENGELLİ YERLERİ İŞGAL ALTINDA