EMŞAV GAZİPAŞA HİZMETE AÇILDI

EMNİYET Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Gazipaşa İlçe Başkanlığı, dün dualarla hizmete açıldı.

GÜNDEM 10.06.2023 15:42:00 0
EMŞAV GAZİPAŞA HİZMETE AÇILDI

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı (EMŞAV) Gazipaşa İlçe Başkanlığı’nın dün açılışı gerçekleştirildi. İstiklal Mahallesi Mehmet Oğuz Bulvarı’nda bulunan EMŞAV İlçe Başkanlığı’nın açılış töreninde şehitler dualarla anıldı.

25 YIL SÜREN SERÜVEN

Açılışta konuşan EMŞAV Genel Başkanı Abdurrahman Yılmaz,  “Vakfımız 1998 yılında kuruldu. 5 bin şehit ailesinin resmi protokolde temsil eden tek vakıftır. Şu anda 57 ilde 18 ilçede temsilciliği bulunmaktadır. EMŞAV vakfı, Türkiye genelinde gönüllülerle beraber 70 bine yakın üyesi mevcuttur. Türkiye’de Emniyet Teşkilatını ve diğer şehit ve gazi ailelerine hizmet etmeye çalışıyoruz. Cumhurbaşkanlığı tarafından tanınan vergi muafiyeti de buna dahil. Gazipaşa İlçe Başkanlığı’mızı da bugün açmak kısmet oldu. İlçe Başkanımız Murat Hakan Erdoğan kardeşimiz de inşallah buradaki şehit ve gazi ailelerine hizmet edecek.” dedi.

“AKDENİZİN İNCİSİNE YAKIŞTI”

EMŞAV Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Tahsin Kırmacı ise “Bugün EMŞAV Vakfımızın, Akdeniz’imizin incisi Gazipaşa şubesini, Türkiye Teşkilat Başkanlarımızın büyük çoğunluğuyla yapmaktan çok mutluyuz. Gazipaşa İlçe teşkilatımız bizi EMŞAV ailesi olarak çok gururlandırdı. Gazipaşa’ya gerçekten çok yakışan, Gazipaşa standartlarının çok üstünde bir katılım ve hayır dualarıyla harika bir şube açılışı oldu. Pırıl pırıl Gazipaşa’ya çok layık olan Murat Hakan Erdoğan Başkanımızın ve yönetimindeki birbirinden değerli insanları, bundan sonraki hizmetlerinde başarılar diliyoruz. Biz EMŞAV ailesi olarak, Türkiye geneli ve Genel merkezi olarak Gazipaşa yönetimimizin 7 gün 24 saat yanındayız. Akdeniz’i ve Gazipaşa’mızı çok seviyoruz.” İfadelerini kullandı.

“BÜYÜK BİR KATILIM SAĞLANDI”

Kırmacı, konuşmasının devamında “Gazipaşa İlçe Başkanlığımızın açılışını başta Ankara Genel Merkez, Hakkari, Diyarbakır, Hatay, Mersin, Akdeniz Bölge Başkanımız ve Alanya olarak büyük bir katılımla gerçekleştirdik. Buradan Sayın Kaymakamımızın geçirdiği bir rahatsızlıktan dolayı kendilerine geçmiş olsun dileğinde bulunuyoruz Ankara EMŞAV ailesi olarak. Sanırım Sayın Belediye Başkanımız da yoğundu iştirak edemediler ama bizler Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza Hakan Başkanım adına teşekkür ediyoruz. Bu teşekkürüm de Sayın Kaymakamıma ve Sayın Belediye Başkanıma EMŞAV Türkiye Teşkilat Başkanı olarak iletiyorum.” dedi.

“ŞEHİTLERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN ELİ AYAĞI OLACAĞIZ”

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı Gazipaşa İlçe Başkanı Murat Hakan Erdoğan da “Öncelikle bizlere güvenip bu kutsal görevi veren Genel Başkanımız Abdurrahman Yılmaz’a teşekkür ederim. Görevimi ziyadesiyle yerine getireceğimden kimsenin şüphesi olmasın. EMŞAV Gazipaşa İlçe Teşkilatı olarak İlçemizdeki gazilerimizin ve şehitlerimizin eli ayağı olmaya kararlıyız. Sonuna kadar onların yanında olacağız ve onların haklarını savunacağız. Bugün bizi yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederiz. İlçemize  hayırlı olsun” şeklinde konuştu.>Vildan RENDE

 


Anahtar Kelimeler: EMŞAV GAZİPAŞA HİZMETE AÇILDI