Tarih: 28.05.2024 14:48

EMNİYETE TEKERLEKLİ SANDALYE VE KIYAFET DESTEĞİ

Facebook Twitter Linked-in

Avrupa El Ele Engellilere ve Yaşlılara Yardım Vakfı 2. Başkanı Sayın Feyzullah Arslan ve vakıf üyeleri İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik’i ve İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek emniyet birimlerinde vatandaşların hizmetine sunulmak üzere tekerlekli sandalye ve kıyafet desteğinde bulundu. 

Merkezi Almanya Nuremberg’ de bulunan Avrupa El Ele Engellilere ve Yaşlılara Yardım Konfederasyonu Genel Başkanı Cengiz HOCAZADE, merkezi Antalya’da bulunan Avrupa El Ele Engellilere ve Yaşlılara Yardım Vakfı 2. Başkanı Sayın Feyzullah ARSLAN ve vakıf üyeleri İl Emniyet Müdürü Ohan ÇEVİK’i ve İl Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Türkiye'de ve dünyadaki engelli ve yaşlı insanların engellerini ortadan kaldırmak, engelsiz yaşamaları için gerekli ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kurulan vakıf, hayırseverlerin katkısıyla emniyet birimlerinde vatandaşların hizmetine sunulmak üzere tekerlekli sandalye ve kıyafet desteğinde bulundu. 

Dayanışmanın Asil Ruhu’ na dikkat çeken Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK, hayırseverliğin sahip olunanları bereketlendirdiğini, ölçüsü ne olursa olsun ihtiyaç sahiplerine bir nebze olsun katkıda bulunabilmenin toplumsal ilişkilerin kalitesini arttıracağını vurguladı.   

Emniyet Müdürü Orhan ÇEVİK; Polisin, geniş bir hizmet alanında görev yaptığını, toplumun geneline yönelik güvenlik hizmetlerinin sunulmasında, bireylerin içinde bulunduğu koşulların da dikkate alındığını, fiziksel çevreden kaynaklanan ve engelli kişilerin hayatını zorlaştıran olumsuzlukların da tespit edildiğini ve Toplum Destekli Polislik anlayışı ile bunların giderilmesi için gecikmeksizin ilgili kurum ve kuruluşlar ile irtibata geçildiğini ifade etti.

Mevcut güvenliğin yanı sıra daha güvenli toplumsal yaşamın oluşturulması, bireylerin genel güvenliğin sağlanmasında daha aktif rol almalarının temin edilmesi ve suçun önlenmesi ile suç mağduru gençlerimizin korunması, suç odaklarından uzaklaştırılması amacıyla Toplum Destekli Polislik anlayışı ile faaliyetler yürüten Toplum Destekli Polislik birimimizce tekerlekli sandalyelerin ve kıyafetlerin ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını bildirdi.  Duyarlılıklarından dolayı Avrupa El Ele Engellilere ve Yaşlılara Yardım Vakfı’na ve Antalya'nın kardeş şehri Nuremberg’ de bulunan hayırseverlere teşekkür ederek gurbetçi vatandaşlara selamlarını iletti.

Konfederasyon Genel Başkanı Sayın Cengiz HOCAZADE; kardeş şehir Nuremberg’ de Antalya’nın ne kadar güvenli bir kent olduğunun bilindiğini ve Antalya Polisinin güvenlik alanında verdiği hizmetlerin yakından takip edildiğini, başarılı çalışmalarından dolayı Antalya Emniyet Müdürümüz Sayın Orhan ÇEVİK nezdinde Antalya Emniyet Müdürlüğü personeline teşekkürlerini ileterek, başarılarının devamını diledi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —