EMNİYET MÜDÜRÜ'NÜ ZİYARET ETTİLER

GAZİPAŞA İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi tarafından yürütülen ÇEDES projesi kapsamında Müftü Fahri Başar, öğrenciler ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan’a ziyaret gerçekleştirdi.

GÜNDEM 9.03.2024 11:51:00 0
EMNİYET MÜDÜRÜ

Gazipaşa İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi’nin yürüttüğü Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi çerçevesinde Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan ve emniyet mensupları ziyaret edildi. Ziyarette Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar’a Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Mehmet Ali Şenkal ve öğrenciler de eşlik etti. İlçe Emniyet Müdürü Kayhan, makamına yapılan ziyarette gençlerle sohbet ederek, polis olmak isteyen gençlere de yol gösterdi. Gazipaşa İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi öğrencileri makama yapılan ziyaretin ardından polis araçlarını tecrübe ederek, emniyet mensuplarına müftülüğün hazırlamış olduğu Ramazan imsakiyelerinden dağıttı.


“POLİS OLMAK İSTEYEN GENÇLERİMİZE YOL GÖSTERİLDİ”
İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan’a yapılan ziyaretin ardından açıklama yapan Müftü Fahri Başar “Gençlerimizin güvenlik güçlerine olan inancının ve polisimize olan sevgisinin gösterisi olan bu ziyaretimize gençler büyük ilgi gösterdi. Allah polisimizi askerimizi korusun. Gençlerimizi makamında ağırlayan İlçe Emniyet Müdürümüze teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan ise nezaket ziyaretlerinden dolayı Müftü Fahri Başar, Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Mehmet Ali Şenkal ve öğrencilerine teşekkürlerini iletti. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: EMNİYET MÜDÜRÜ' ZİYARET ETTİLER