Tarih: 12.08.2023 14:43

EMLAKÇILAR DERNEĞİ ÖRNEK OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da yaşayan Nurcan ve Ali Hamza Öztürk’ün 1 buçuk yaşındaki bebekleri SMA Tip 1 hastası Arya Örzürk’ün bağış kampanyası için harekete geçen Gazipaşa Emlakçılar Derneği, Antalya Büyükşehir ve Gazipaşa Belediyesi’nin birlikte düzenlediği Günnercik 4.Toroslar Yayla Şenlikleri’nde Arya bebek için açık artırma ile bebek odası takımını satışa sunmuştu. Emlakçılar Derneği, sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yürüttüğü faaliyetler kapsamında açık artırmadan elde edilen gelirin banka dekontu Arya’nın babası Hamza Öztürk’e teslim etti. İş insanı Ender Özdemir tarafından satın alınan bebek odası takımı da yine Arya Öztürk’ün ailesine bağışlandı. 

 

HAMZA BABA TEŞEKKÜR ETTİ

Dernek ofisinde gerçekleştirilen bağış teslim töreninde konuşan baba Hamza Öztürk, “İlk olarak Gazipaşa Emlakçılar Derneği Başkanı Savaş Türker’e,  yönetim kurulu ve dernek üyelerine, şenlikte böyle bir etkinlik yapılmasına yardımcı olan Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a ve organizasyon ekibine, katkılarıyla bizi destekleyen değerli iş insanı Ender Özdemir’e teşekkür ediyorum” dedi.

 

TÜRKER: FAALİYETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Gazipaşa Emlakçılar Derneği Başkanı Savaş Türker de” Arya bebeğimize bir nebzede yardımcı olduğumuz için mutluyuz. Bebeğimizin sağlığına kavuşması için bağış kampanyası devam ediyor. İnşallah yardımseverlerin katkılarıyla bebeğimiz en kısa sürede sağlığına kavuşur.  Bizler de dernek olarak bu tür sosyal farkındalık faaliyetlerimize devam edeceğiz” İfadelerini kullandı. >Vildan RENDE

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —