EMLAKÇILAR DERNEĞİ GENEL KURULA GİDİYOR

EMLAKÇILAR Derneği olağanüstü toplanma kararı aldı. Dernek binasında yapılan toplantıda bayrak değişimi yaşanacağı belirtilerek, seçimli olağanüstü genel kurula gidilme kararı alındığı açıklandı.

GÜNDEM 12.05.2023 14:56:00 0
EMLAKÇILAR DERNEĞİ GENEL KURULA GİDİYOR

Gazipaşa Emlakçılar Derneği (GAZEMDER) Başkanı Savaş Türker, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yaptığı toplantı sonrasın da olağanüstü kurula gitme kararı aldıklarını açıkladı. Dernek ofisinde gerçekleşen toplantı sonrasında ortak mutabakata varan yönetim kurulu üyeleri, derneğin çıkarlarının korunması ve derneğin daha etkin bir yapıya kavuşmasının hedeflendiğini belirtti. 

“GENÇLERİMİZE ÖN AYAK OLACAĞIZ”

Konuyla ilgili Dernek Başkanı Savaş Türker tarafından yapılan yazılı açıklamada: “Değerli Meslektaşlarımız. Gazipaşa Emlakçılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri olarak derneğimizin daha aktif ve faal faaliyetlerde bulunmasını hedefliyoruz. Bu amaçla dernek yönetiminin görev çıtasının daha üst seviyelere çıkarmak, dernek organlarımızın dernek üyelerimize daha etkin ve faydalı biçimde faaliyette bulunmasını arzulamaktayız. Bu süreçte kurucusu ve yöneticileri olarak bulunduğumuz derneğimizin katılım, kazanım ve devamlılığını sürdürebilme ve genç meslektaşlarımızın da bu bayrağı taşımasına ön ayak olmak için derneğimizi seçimli olağanüstü genel kurula taşımaya oy birliği ile karar vermiş bulunmaktayız. Derneğimize ve yeni yönetimimize desteğimizin süreceği bu süreçte derneğimizin daha iyi noktalara gelmesi konusundaki bu özverimizin sizlerce de takdir edileceğine inancımız sonsuzdur. Almış olduğumuz bu kararın dernek ve camiamıza hayırlı olmasını saygılarımızla arz ederiz” İfadelerine yer verildi.