EMITT'TE GAZİPAŞA İLGİSİ

BU yıl 27’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılan Gazipaşa Belediyesi, ilçemiz için dört gün boyunca yoğun bir tanıtım faaliyeti gerçekleştirdi.

GÜNDEM 10.02.2024 09:57:00 0
EMITT

Gazipaşa Belediyesi, Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sağlayan, her yıl on binlerce ziyaretçinin ve dünyanın her yerinden gelen seyahat şirketlerinin katıldığı EMITT’te yoğun ilgi gördü. Dünyanın en büyük 5 turizm fuarı arasında gösterilen, dünya turizmine yön veren sektör temsilcilerinin buluşma platformu olan EMITT, İstanbul TÜYAP ve Kongre Merkezi’nde 6 Şubat tarihinde kapılarını açmıştı. 9 Şubat’a yani dün sona eren ve 4 gün süren fuarda, Gazipaşa’nın doğal güzellikleri ile yöresel ürünlerinin tanıtıldığı Gazipaşa Belediyesi’nin tanıtıldığı stant, fuarın en çok konuşulan ve ilgi gören noktalarından biri oldu. MITT’e katılan Gazipaşa Belediyesi; kente özgü değerleri, tarihi ve doğal güzellikleri, ilçeye özgü yöresel ürünleri, ilçede yetişen tropikal meyveleri tanıtma imkanını buldu. 


GAZİPAŞA’MIZI EN İYİ ŞEKİLDE TANITTIK
EMİTT’te Gazipaşa’yı en iyi şekilde tanıttıklarını dile getiren Gazipaşa Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürü Selçuk Özdemir, “6 Şubat’ta saat 11.00’de kapılarını açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı tamamlandı. 4 gün boyunca süren fuarda açtığımız standımız ziyaretçi akınına uğradı. Sessiz Cennet Gazipaşa’mızı bu yıl da sektör temsilcilerine ve ziyaretçilere en iyi şekilde tanıttık. İlçemizin tarihi ve doğal güzellikleri, yöresel ürünlerimiz, ilçede yetişen tropikal meyveler herkesin ilgi odağı oldu. Gazipaşa’mızı fuarda en iyi şekilde temsil etmemize vesile olan Gazipaşa Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz’a ve fuarda Gazipaşa’mız için emek harcayan mesai arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: EMITT' GAZİPAŞA İLGİSİ