EMEKLİ ÖĞRETMENE ÖĞRENCİSİNDEN SÜRPRİZ

CUMHURİYET İlkokulunda öğretmenlik yapan Şule Kısaarslan, emekli ilkokul öğretmeni Mahmut Sümbül’ü öğrencileriyle birlikte ziyaret edip, öğretmeninin Öğretmenler Günü’nü kutladı.

GÜNCEL 25.11.2022 12:49:00 0
EMEKLİ ÖĞRETMENE ÖĞRENCİSİNDEN SÜRPRİZ

Gazipaşa’da uzun yıllar öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olan ilkokul öğretmeni Mahmut Sümbül, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde unutamayacağı bir gün yaşadı. Yaklaşık 20 yıl önce emekli olan ilkokul öğretmeni Mahmut Sümbül, Cumhuriyet İlkokulunda öğretmenlik yapan ilkokul öğrencisi Şule Kısaarslan ve öğrencileri tarafından ziyaret edildi. Kendisine yapılan ziyaret karşısında hem duygulanan hem de mutlu olan Sümbül, öğrencisi ve öğrencisinin öğrencileriyle unutamayacağı bir gün yaşadı. Öğrencileriyle birlikte öğretmeninin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Kısaarslan, emekli öğretmen Sümbül’e, çiçek takdim etti.

“28 YIL İLKOKUL ÖĞRETMENLİĞİ YAPTIM”

Yapılan ziyaretten oldukça memnun olan Sümbül, “28 yıl ilkokul öğretmenliği yaptım. Birçok öğrenci okuttum. Bugün, Öğretmenler Günü’nde bu şekilde ziyaret edilmem hem duygulandırdı hem de çok mutlu etti. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“ÖĞRENCİLERE NASİHATTE BULUNDU”

Kendisini ziyaret eden öğrencilere, öğretmenlerinin öğrencilik yıllarındaki anılarından bahseden Mahmut Sümbül, öğrencilere birbirinden önemli tavsiyelerde bulundu. Ailenin önemi hakkında öğrencilere nasihatte bulunan Sümbül, öğrencilerin trafik kurallarına dikkat etmesini de istedi. Sümbül, “Benim öğrencilerim, babalarına-annelerine hürmet etmeyi, trafik kurallarına uymayı ve buna benzer konularda dikkat etmekte ellerinden gelen gayreti gösterirlerdi. Sizlerin de aynı olmasını ben canı gönülden temenni ediyorum” diye konuştu.

İlkokul öğretmeni Mahmut Sümbül’ü uzun zamandır öğrencileriyle birlikte ziyaret etmeyi istediğini dile getiren Şule Kısaarslan, “Bu yıl nasip oldu. Daha önce farklı illerde görev yaptım. Uzun zamandır planını yaptığım ziyareti, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde gerçekleştirdik. Bu vesileyle hem ilkokul öğretmenimin Öğretmenler Günü’nü kutladım, hem de kendi öğrencilerimi öğretmenimle tanıştırdım. Hepimiz çok mutlu olduk” dedi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.