EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET

CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Gazipaşa’da yaşayan emekli vatandaşları CHP’nin 26 Mayıs Pazar günü Ankara’da düzenleyeceği büyük emekli mitingine davet etti.

GÜNDEM 23.05.2024 09:18:00 0
EMEKLİ MİTİNGİNE DAVET

Miting için Gazipaşa’dan otobüs kaldıracaklarını belirten Başkan Oğuz, “Açlık sınırının altında maaşa mahkum edilen tüm emeklilerimizin hakkını arayacağız” dedi. 


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP), Türkiye’nin gerçek sorunlarından biri olan emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntılar ve emekli maaşlarına dikkat çekmek için 26 Mayıs Pazar günü saat 14.00’te Ankara’da Tandoğan Meydanı’nda miting düzenleyecek. CHP Lideri Özgür Özel, parti kurmayları, milletvekilleri ve büyükşehir ile il ve ilçe belediye başkanlarıyla il ve ilçe başkanlarının katılacağı miting, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek emekli yurttaşları bir araya getirecek. “Onurlu Yaşam, Hakça Paylaşım!” sloganıyla düzenlenecek mitingde, emeklilerimizin hakları aranacak. Ayrıca, miting için Gazipaşa’dan otobüs kaldırılacak.


“ONURLU YAŞAM, HALKÇA PAYLAŞIM MÜCADELESİ VERİYORUZ”
CHP’nin 26 Mayıs Pazar günü Ankara’da düzenleyeceği büyük emekli mitingine Gazipaşalıları davet eden CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, “Açlık sınırının altında maaşa mahkum edilen tüm emeklilerimizin hakkını aramak için biz de Ankara’da Tandoğan Meydanı’nda olacağız. Bizler, tüm yurttaşlarımızın onurlu yaşadığı, hakça paylaştığı bir düzen için mücadele vereceğiz. İçinde bulunduğumuz dönemde, ekonomik sıkıntı yaşayan, enflasyonun altında ezilen, yoksulluk sınırının altında kalan asgari ücretlilerimiz ve açlık sınırının altında maaş alan emeklilerimizin sesi olacağız. Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan Büyük Emekli Mitingi’ne tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. 


“GAZİPAŞA’DAN OTOBÜS KALDIRACAĞIZ”
Miting için Gazipaşa’dan otobüs kaldıracaklarını belirten Başkan Oğuz, “26 Mayıs 2024 Pazar günü saat 14.00’de Ankara Tandoğan Meydanı’nda yapacağımız miting için Gazipaşa’dan otobüs kaldıracağız. Mitingimize tüm emeklilerimizin katılmasını bekliyoruz. Miting için Ankara’ya gitmek isteyen vatandaşlarımız, parti binamıza gelerek iletişime geçebilirler” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27