Tarih: 17.07.2023 14:42

ELİF İKRA HANEDAR TÜRKİYE 2.’Sİ OLDU

Facebook Twitter Linked-in

Mardin’de düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’na katılan Gazipaşa Jujutsu Spor Kulübü sporcusu Elif İkra Hanedar Türkiye 2.’si oldu. Aldığı başarılı sonuçla spor kulübüne ve ailesine mutluluk yaşatan Hanedar, Gazipaşa’nın da gururu oldu. 

Türkiye Kick Boks Federasyonunca Mardin’in Artuklu ilçesinde düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası sona erdi. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi ve Dünya Kick Boks Organizasyonları Birliğinin (WAKO) desteğiyle, Türkiye Kick Boks Federasyonunca Artuklu Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonaya, 70 ilden yaklaşık 6 bin sporcu katıldı. Şampiyona, büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategoride gerçekleştirildi. 

ŞAMPİYONLUK FİNAL MÜSABAKASINDA KAÇTI

Yıldızlar kategorisinde şampiyonaya katılan Gazipaşa Jujutsu Spor Kulübü sporcusu Elif İkra Hanedar rakiplerini tek tek mağlup ederek finale yükseldi. Final maçında rakibine yenilen Gazipaşalı sporcu Elif İkra Hanedar 2.’si oldu. İlçeye Türkiye 2’ncisi unvanı ile dönen başarılı sporcu aldığı sonuçla Gazipaşa Jujutsu Spor Kulübü’ne ailesi ve Gazipaşa’ya gurur yaşattı. Elif İkra Hanedar’ın gelecek vaat eden bir sporcu olduğunu dile getiren Gazipaşa Jujutsu Spor Kulübü Sahibi ve Antrenörü Mehmet Bülüç, “6-13 Temmuz 2023 tarihleri arasında Mardin’in Artuklu ilçesinde düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonası’nda yıldızlar kategorisinde mücadele eden sporcumuz Elif İkra Hanedar Türkiye 2’ncisi oldu. Sporcumuzu canı gönülden kutlar, kendisine başarılar dilerim” dedi. 

Büyükler, gençler, yıldızlar ve minikler kategorisinde gerçekleştirilen organizasyonda dereceye giren sporculara madalya ve başarı belgesi verildi. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —