ELA DUBAİ YOLCUSU

SMA savaşçısı Ela bebeğin tedavisi için gerekli para sadece 375 bin dolar eksikle tamamlandı. Tedavi ücretinin kalan kısmı bugün ve yarın tamamlanacak. Ela, pazartesi günü tedavisi için Dubai’ye gidecek.

SAĞLIK 3.09.2022 14:19:00 0
ELA DUBAİ YOLCUSU

Gazipaşa ve Alanya halkı, SMA savaşçısı Ahmet bebeğin ardından Ela bebeğin tedavisi için gerekli parayı da sadece 375 bin dolar eksikle tamamladı. Tedavi ücretinin kalan kısmı hafta sonu tamamlanacak ve Ela pazartesi günü Dubai'ye gidecek. Burada SMA tedavisi alacak Ela bebek, sağlığına kavuşup yurda dönecek.

KARADERE’DEN 1 MİLYON LİRALIK DESTEK

Hem Ela bebeğe destek olmak hem de bağış yapmak isteyenleri teşvik etmek amacıyla günün ilk bağışını yapan Cleopatra Ink Tattoo ve Piercing Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Karadere, Ela bebeğin yardım kampanyasına 1 milyon liralık destekte bulunmuştu.

TUFAN ELA BEBEĞİ YALNIZ BIRAKMADI

Karadere’nin ardından bir diğer destek de Ela bebeğin kampanya sürecini başından beri takip eden Alanya’da emlak sektörünün öncülerinden olan Nihat Tufan’dan geldi. Nihat Tufan da 1 milyon liralık bağışıyla Ela bebeği yalnız bırakmadı.

KARADERE'NİN ÇAĞRISIYLA 5 MİLYON 130 BİN LİRA TOPLANDI

Karadere’nin yakın çevresine çağrılarıyla bağışların her dakika katlandığı, Ela bebeğin tedavisine adım adım yaklaştığı heyecan dolu 6 saatlik yayının sonunda 5 milyon 130 bin lira gibi rekor bir bağış toplanmıştı. Karadere’nin yurtdışı bağlantıları aracılığıyla topladığı paraların da eklenmesiyle birlikte bu rakamın çok daha yukarılara çıkabileceği belirtilmişti.

ŞAHİN DEVREYE GİRECEK

Edinilen bilgiye göre, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı ve Alanya Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Şahin’in Ela bebek için devreye gireceği öğrenildi. Şahin’e yakın isimlerden alınan bilgide, Şahin’in Ela bebeğin tedavi ücretinin kalan kısmını karşılayacağı öğrenilirken, ailenin uçak biletinin de Şahin tarafından alındığı ileri sürüldü.


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27