EKİPLERDEN GIDA DENETİMİ

GAZİPAŞA İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, vatandaşların güvenilir gıdaya daha kolay ulaşması hedefiyle yaptığı gıda denetimlerine devam ediyor.

GÜNDEM 17.07.2023 11:16:00 0
EKİPLERDEN GIDA DENETİMİ

Gazipaşa Tarım ve Orman Müdürlüğü, ilçe genelinde gıda işletmelerine yönelik denetimlerine devam ediyor.  İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri,  sağlıklı gıdaya erişimin sağlanması amacıyla yıl boyu süren denetimlerde vatandaşlara satılan gıda ürünlerini kontrol ediyor. Bu esnada işletmeleri ve vatandaşları da bilgilendiren ekipler, halkın sağlıklı gıdaya ulaşması için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

GIDA DENETİMLERİ DEVAM EDECEK

Son yapılan denetimlerde Gazipaşa’da faaliyet gösteren, balıkçılar, kasaplar, bakkal, market, büfe, fırın, pastane gibi gıda satışı yapan işletmeleri kontrol eden Gazipaşa Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, söz konusu işletmelerden numune aldı. Alınan numuneler ise laboratuvarda incelenmek üzere Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’ne gönderildi. Yıl boyunca devam eden denetimlerin, periyodik olarak devam edeceğini ifade eden ekipler, vatandaşların sağlıklı gıdaya erişim sağlanması için çalışmalarını titizlikle sürdüreceklerini kaydettiler. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: EKİPLERDEN DENETİMİ