EKİBİMİZ ŞİMDİ DE MALATYA’DA

TÜRKİYE’DE 10 ilde yıkıma neden olan 7,7 ve 7,6’lık depremlerde yıkının en çok olduğu Hatay’ın ardından Adıyaman ve Kahramanmaraş’a giden İHH Gazipaşa Temsilciliği, Malatya’da çalışmalarına devam ediyor.

GÜNDEM 3.03.2023 11:49:00 0
EKİBİMİZ ŞİMDİ DE MALATYA’DA

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin yaraları sarılmaya devam ediyor. Depremin ilk gününden bu yana deprem bölgelerinde çalışmalarını sürdüren İHH Gazipaşa Arama Kurtarma Ekibi, Hatay’da yapılan çalışmaların ardından ilçeye dönmüştü. Deprem bölgesindeki çalışmalara destek vermek için Adıyaman ve Kahramanmaraş’a giden ekip, burada yaptığı çalışmaların ardından, depremin vurduğu bir diğer il Malatya’ya gitti. Bölgede devam eden çalışmalara destek olan İHH Gazipaşa Arama Kurtarma Ekibi, Bölgede devam eden çalışmalara destek olan İHH Gazipaşa Arama Kurtarma Ekibi, İHH Malatya Lojistik Merkezi deposundaki insani yardım çalışmalarını sürdürüyor. Yemek, gıda, giyim yardımların dağıtımına yardımcı olan ekip, depoda bulunan malzemelerin çadır kentlere sevkiyatını gerçekleştiriyor. 

Konuyla ilgili İHH Gazipaşa Temsilciliği’nden yapılan açıklamada, “Gazipaşa'dan giden gönüllülerimizin İHH Malatya Lojistik Merkezi deposundaki insani yardım çalışmaları devam ediyor. Aynı gök kubbenin çocukları olarak bu büyük imtihana karşı, milletçe birbirimize kenetlenmeye devam edecek ve hep birlikte ülkemizin güzel yarınlarına ulaşacağız” denildi.

 


Anahtar Kelimeler: EKİBİMİZ ŞİMDİ MALATYA’