EHLİYETSİZ VE ALKOLLÜ SÜRÜCÜYE 30 BİN TL CEZA

GAZİPAŞA’DA polislerin yaptığı denetimde bir motosiklet sürücüsüne ehliyetsiz, kasksız ve alkollü şekilde araç kullanmaktan, motosiklet sahibine ise ehliyetsiz araç kullandırmaktan toplamda 30 bin TL ceza yazıldı.

ASAYİŞ 24.08.2024 09:59:00 0
EHLİYETSİZ VE ALKOLLÜ SÜRÜCÜYE 30 BİN TL CEZA

Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ile Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, ilçede trafiğin yoğun olduğu noktalarda trafik akışını ve güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerine devam ediyor. 7/24 denetimlerini sürdüren polis ekipleri, hem trafik güvenliğini sağlıyor hem de yaşanabilecek kazaların önüne geçmeyi hedefliyor. 


POLİSLER TARAFINDAN UYARILDI
Bu kapsamda gece saatlerinde Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Selinus Sahil yolu üzerinde denetim yapan Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri ile Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, araçları tek tek durdurarak sorgulama yaptı. Denetimde durdurulan 42 AEL 837 plakalı motosiklet sürücüsüne yapılan testte sürücünün alkollü olduğu tespit edildi. Alkollü olmasının yanı sıra ehliyetsiz olduğu belirlenen ve kasksız takmayan sürücüye; ehliyetsiz, kasksız ve alkollü şekilde araç kullanmaktan, motosiklet sahibine de ehliyetsiz araç kullandırmaktan toplamda 30 bin TL cezai işlem uygulandı. 


Polis ekipleri, ceza yazdıkları ehliyetsiz, alkollü ve kasksız motosiklet sürücüsüne uyması gereken trafik kurallarını hatırlatarak uyarılarda bulundu. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: EHLİYETSİZ ALKOLLÜ SÜRÜCÜYE