EĞLENEREK ÖĞRENMEYE TEŞVİK EDİYORLAR

GAZİPAŞA’DA yaz Kur’an kurslarına giden öğrencileri ziyaret eden İHH Gazipaşa Genç Gönüllüleri, ders sonrasında öğrencilere ikramlarda bulunup, öğrencilerle çeşitli etkinliklere imza atıyor.

GÜNDEM 6.08.2024 10:06:00 0
EĞLENEREK ÖĞRENMEYE TEŞVİK EDİYORLAR

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Gazipaşa Genç Gönüllüleri, okulların kapanması ile birlikte başlayan yaz eğitimleri kapsamında Kur’an kurslarına katılan öğrencileri ziyaret camilerde ziyaret ediyor. Ziyaretlerde öğrencileri eğlendirerek, bilgilendirmeyi amaçlayan gönüllüler, öğrencilerle keyifli vakitler geçiriyor. Bu kapsamda, İHH Gazipaşa Genç Gönüllüleri tarafından Beyobası, Akalan ve Kışlabucağı Camileri ziyaret edildi. Ziyaret esnasında “Camilerde buluşuyoruz, çocuklarla yarışıyoruz” teması ile öğrencileri eğlendirerek öğretmeyi hedefleyen İHH Gazipaşa Genç Gönüllüleri; his, doğru-yanlış, balon etkinliği ve ardından ikramlardan oluşan programları gerçekleştirerek öğrencilerle vakit geçiriyorlar. 


“ÖĞRENCİLERİMİZİ EĞLENDİREREK, ÖĞRENMEYE TEŞVİK ETTİK”
İHH Gazipaşa Genç Gönüllüleri tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; “İHH Gazipaşa Genç Gönüllüler olarak Beyobası, Akalan ve Kışlabucağı Camii’ndeki öğrencilerimize yönelik eğlendirme ve bilgilendirme amaçlı programlar düzenledik. His, doğru - yanlış ve balonla tanışma etkinliği - yarışmaları ile öğrencilerimizi eğlendirerek öğrenmeye teşvik ettik.  Ev sahipliğinden dolayı hocalarımıza, katılımlarından dolayı öğrencilerimize, ikramlarından dolayı hayırseverlerimize teşekkür ederiz.” >Aysel YILDIZ