EĞİTİM BİR SEN 2023’ÜN YETKİLİ SENDİKASI OLDU

EĞİTİM Bir Sen Gazipaşa Şubesi, 2023 yılı yetki tutanak sayılarına göre 245 üye sayısına ulaşarak Gazipaşa’da yetkili sendika oldu.

GÜNDEM 21.05.2023 00:47:00 0
EĞİTİM BİR SEN 2023’ÜN  YETKİLİ SENDİKASI OLDU

Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim Bir Sen) Gazipaşa Şubesi, ilçede en fazla üye sayısını elinde bulundurarak bu yıl da Gazipaşa’nın eğitim camiasındaki yetkili sendikası oldu. Sendikalı Personel Tespit Formu’nda yer alan bilgilere göre, 245 üye sayısına ulaşarak Gazipaşa’da yetkili sendika olan Eğitim Bir Sen’i, 194 üye ile Eğitim İş takip etti. Türk Eğitim Sen’in üye sayısı 180, Eğitim Sen’in 60, Eğitim Gücü Sen’in 25, TEÇ-SEN’in 9, Hürriyetçi Eğitim Sen’in 7, Anadolu Eğitim Sen’in 2, Mil Eğitim Sen’in 1, Şehit Gazi Eğitim Birlik Sen’in 1 olarak kayıtlara geçti. 

“ÜYELERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Konuyla ilgili Eğitim Bir Sen Gazipaşa Şubesi’nden yapılan açıklamada, üyelerine teşekkür edildi. “Her yıl olduğu gibi ilçemizde yetkili sendika olma geleneğimiz değişmedi ve mutabakat metnini açık ara farkla imzalamak nasip oldu” ifadelerinin yer aldığı açıklamada “Temsilciliği aldığımız ilk günden bugüne kadar bizlere güvenen, çeşitli baskı ve şantajlara rağmen beraber yol yürümekten korkmayan kıymetli kardeşlerimize çok çok teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. İyi ki varsınız! Her şartta ve durumda gücümüz yettiğince tüm üyelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” denildi.


Anahtar Kelimeler: EĞİTİM YETKİLİ SENDİKASI