Tarih: 27.02.2024 09:34

EFSANE MUHTAR YENİDEN ADAY

Facebook Twitter Linked-in

Küçüklü Mahallesi’nde 1994-2019 yılları arasında kesintisiz olarak 5 dönem muhtarlık yapan Küçüklü Mahallesi önceki dönem muhtarı Pala Muhtar lakaplı Mustafa Oğuz, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı.


GAZİPAŞA’NIN Küçüklü Mahallesi’nde 1994-2019 yılları arasında kesintisiz olarak 25 yıl muhtarlık görevi yapan Pala Muhtar olarak bilinen Küçüklü’nün efsane muhtarı Mustafa Oğuz, 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’nde mahallesinden yeniden aday olduğunu açıkladı. 2019’da katıldığı seçimleri kaybeden ve aradan geçen 5 yıllık süre zarfında mahallesinde yeni hizmetlerin yapılmadığını kaydeden Küçüklü Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Oğuz, “Ekip hazır, hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek” dedi.


“25 YILLIK TECRÜBE, YENİ HİZMETLERİ GETİRECEK”
Küçüklü Mahallesi’nde 1994-2019 yılları arasında kesintisiz olarak 5 dönem toplamda 25 yıl muhtarlık yaptığını hatırlatan Küçüklü Mahallesi önceki dönem muhtarı ve yeni dönem Muhtar Adayı Mustafa Oğuz, “25 yıllık tecrübe, yeni hizmetleri getirecek. Birbirinden değerli birçok hizmet kazandırdığımız Küçüklü Mahallemize yeni hizmetleri kazandırmak için göreve yeniden talip olduk. Yeni dönemde hizmetlerimiz kaldığı yerden devam edecek” dedi. 
 

“BU SÜREÇ BİZİ DAHA DİRİ HALE GETİRDİ”
25 yıllık muhtarlık görev süresini 30 yıla çıkarmanın hesaplarını yapan Pala Muhtar olarak bilinen Küçüklü’nün efsane muhtarı Mustafa Oğuz, “2019’da kaybettiğimiz seçimin ardından 5 yıl dinlenme fırsatı bulduk. Bu süreç bizi daha diri hale getirdi. 5 yıllık süreci, mahallemizin ihtiyacı olan yeni hizmetleri mahallemize kazandırmanın aşkı ve heyecanı ile geçirdik” dedi. 


EKİP HAZIR
1994-2019 yılları arasında yürüttüğü muhtarlık görevinde yol, su, telefon ve elektrik gibi birçok alt ve üstyapı çalışmalarına imza atıp, mahallesine bağlı Yöreme ve Balcılar mevkilerine kazandırdığı iki cami ile hafızalara kazınan hizmetleri mahallesine kazandıran Oğuz, yeni hizmetleri birlikte yapacağı aza kadrosunu da hazırladı. Abdullah Karabulut, Serdar Uğur, Mustafa Oğuz, Remzi Özen, Ali Alkan ve Ali Akman gibi iddialı isimleri aza kadrosuna yazan Küçüklü Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Oğuz, seçimlerden zaferle ayrılıp, mahallesine yeni hizmetleri kazandırmanın planlarını yapıyor. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —