EFSANE BAŞKAN’IN MASASI ÇİÇEKLERLE DONATILDI

.

GÜNDEM 27.09.2023 14:22:00 0
EFSANE BAŞKAN’IN MASASI ÇİÇEKLERLE DONATILDI

GAZİPAŞA’DA geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden, ilçe esnafının Efsane Başkanı Yörük Mustafa lakaplı Mustafa Şahin’in başkanı olduğu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ndeki masası fotoğraf ve çiçeklerle donatıldı.

 

Gazipaşa esnafına yıllarca hizmet eden, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı ve Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mustafa Şahin, geçirdiği kalp krizi sonucu geçtiğimiz günlerde yaşamını yitirmişti. Mustafa Şahin’i acı kaybın ardından Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Yönetimi, ilk toplantıda unutmadı. Vefatının ardından dün ilk kez toplanan yönetim kurulu, Merhum Başkan Şahin’in Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ndeki masasına fotoğrafını koyarak, masa ve odasını da çiçeklerle süslediler.

 

ONUN YERİ BOŞ BIRAKILDI

Efsane Başkan Mustafa Şahin’in toplantılarda başkanlık ettiği yeri ise boş bırakıldı. Toplantıya katılanlar Merhumun toplantıları takip ettiği masanın önünden geçerken duygu dolu anlar yaşadı.

 

KOOPERATİFİN ÖNÜNDE TÖREN DÜZENLENMİŞTİ

Vefatıyla Gazipaşa’yı yasa boğan Şahin’in cenazesi, ilk olarak hastaneden alınarak önce İstiklal Mahallesi’ndeki evine, ardından yine evi gibi gördüğü Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi’ne getirilmişti. Mustafa Şahin tarafından ilçe esnafına kazandırılan kooperatif binası önünde tören düzenlenmiş, Gazipaşa protokolü, ilçe sakinleri ve Gazipaşalı esnaflar ile çevre ilçe ve illerden gelen binlerce kişi, Şahin’i son yolculuğuna uğurlamak için kooperatif binası önüne toplanmıştı. >Vildan RENDE