EFSANE BAŞKAN’IN KOLTUĞU CAN CAN HASAN’A EMANET

Gazipaşa’da, 35 yıl önce kuruluşu yapılan ve kuruluşundan bu yana (Yörük) Mustafa Şahin’in başkanlık yaptığı Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası, Can Can Hasan olarak bilinen, Hasan Tuncel’e emanet edildi.

GÜNDEM 9.10.2023 10:37:00 0
EFSANE BAŞKAN’IN KOLTUĞU CAN CAN HASAN’A EMANET

GAZİPAŞA’DA, esnafın Efsane Başkanı Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi ve Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı (Yörük) Mustafa Şahin’in hayatını kaybetmesinin ardından boşalan Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası (Gazipaşa Şoförler Odası) başkanlığına kim gelecek? Sorusu netlik kazandı. Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararla Can Can Hasan olarak bilinen Hasan Tuncel, odanın yeni başkanı oldu. Odanın başkanvekilliğine ise Ahmet Tekin getirildi. Tuncel başkanlığında oluşturulan Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası, 31 Mart 2026 tarihine kadar ulaştırma esnafının hizmetinde olacak. 

 

“ÖNEMLİ BİR GÖREV ÜSTLENDİM”

Gazipaşa’da üzücü geçen bir sürecin ardından önemli bir görev devraldığını dile getiren Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel, “Gazipaşa yaptığı hizmetlerle adını ilçede unutulmazlar arasına yazdıran Efsane Başkanımız Mustafa Şahin’in emanetini arkadaşlarımızla birlikte devraldık. Yaklaşık 36 yıl önce kurulan ve kurulduğu günden bu yana başkanlığını Efsane Başkanımız Mustafa Şahin’in yaptığı Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası’na başkan olmak ve yönetiminde yer alıp, esnaflarımıza hizmet etmek bizim için büyük bir onurudur. Yaşadığı dönemde, kurduğu odanın bütün seçimlerini kazanıp, üst üste rekor kıran Efsane Başkan’ın izinde gitmek ve esnaflarımıza hizmet götürmek ben ve oda yönetiminin asli görevidir. Bizler bu konuda elimizden gelen gayreti göstereceğimize inanıyoruz” dedi. 

 

YENİ YÖNETİM ŞEKİLLENDİ

Hasan Tuncel’in oda başkanı olmasının ardından yönetimde oluşan boşluk, yedek listede birinci sırada bulunan Ersoy Sert’in getirilmesi ile dolduruldu. Son şeklini alan ve Hasan Tuncel başkanlığında oluşturulan Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Yönetim Kurulu asil listesi; Ahmet Tekin, Halil Koç, Muhsin Yaman, Kemal Aksoy, Şefik Belen ve Ersoy Sert isimlerinden oluştu. Ayrıca, Ahmet Tekin odanın yeni başkanvekili olarak görevlendirildi. Odanın denetim kurulunda ise; Tevfik Aksoy, A.Nafis Kalaycı ev Büyük Alparslan Tuncer yer aldı. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27