EBELER HAFTASI’YLA LABORANTLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

GENEL Sağlık-İş Sendikası Gazipaşa İlçe Temsilcisi Aysun Yıldız, 21-28 Nisan ‘Ebeler Haftası’nı ve 28 Nisan 'Dünya Laborantlar Günü'nü kutladı.

SAĞLIK 30.04.2023 14:50:00 0
EBELER HAFTASI’YLA LABORANTLAR GÜNÜ’NÜ KUTLADILAR

21-28 Nisan arasında kutlanan “Ebeler Haftası” ve “28 Nisan Dünya Laborantlar Günü” nedeniyle Genel Sağlık-İş Sendikası Gazipaşa İlçe Temsilcisi Aysun Yıldız Ayabakan, yönetim kurulu üyeleri Musa Karakaş ve Zahide Ermiş ile birlikte Gazipaşa Devlet Hastanesi çalışanları ziyaret ederek günlerini kutladılar.

Günümüzde laboratuvar hizmetleri sadece sağlık hizmetlerinde değil, yaşamın her alanında büyük bir önem arz etiğini belirten Genel Sağlık-İş Sendikası Gazipaşa İlçe Temsilcisi Aysun Yıldız Ayabakan; “28 Nisan Dünya Laborantlar Günü” olması münasebetiyle ilçemizde çalışan laborantlar olmak üzere, ülkemizde hizmet veren bütün laborantları tebrik eder sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

Ayabakan ayrıca 21-28 Nisan Ebeler Haftası nedeniyle hastanede görev yapan ebeleri de ziyaret ederek; “Dünyanın en güzel, eski ve kadim mesleği ebelik. Ebe arkadaşlarımın ‘Ebeler Haftası’nı yürekten kutluyorum. Hayatımızda annemizden sonra dokunduğumuz ilk kadınlar olan ebelerimizin meslek hayatlarında hak ettiği, özlük haklarını aldıkları, sağlıklı, güçlü bebekleri doğurttukları nice başarılı yıllar diliyorum” şeklinde konuştu.