“DURMAYACAĞIZ DURDURMAYACAĞIZ”

Zeytinada, Güney, Göçük, Kırahmetler ve Muzkent mahallelerinde yaşanan sulama suyu sorununu çözme noktasında iddialı konuşan AK Parti İlçe Başkanı Doğan, “projelerimizi hayata geçirmek için elimizden ne gelirse yapacağız." dedi.

GÜNDEM 13.01.2023 08:57:00 0
“DURMAYACAĞIZ DURDURMAYACAĞIZ”

Zeytinada, Güney, Göçük, Kırahmetler ve Muzkent mahallelerinde yaşanan sulama suyu sorununu çözme noktasında iddialı konuşan AK Parti İlçe Başkanı Doğan, “projelerimizi hayata geçirmek için elimizden ne gelirse yapacağız. Hem biz durmayacağız hem de müdürleri durdurmayacağız” dedi.

AK PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, Zeytinada, Güney, Göçük, Kırahmetler, İnal ve Muzkent mahallelerinin sulama suyu sorununu çözmek için başlattığı girişimlerine devam ediyor. Başkan Doğan, kendi projesi olan Karadağ Projesi’yle ilgili bilgi görüş alışverişinde bulunmak üzere, Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Özhan Erdanışman ve Bölge Müdür Yardımcısı Ahmet Ferhat Köseoğlu ile DSİ Şube Müdürlerini Gazipaşa’ya davet etti. Burada DSİ yetkilileri ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Doğan, Göçük, Zeytinada, Güney ve İnal mahallelerinde incelemelerde bulundu. 

“İNCELEMELERİ SÜRDÜRÜYORUZ”

DSİ yetkilileri ve mahalle muhtarlarının katılımıyla yapılan saha çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Doğan, “DSİ Bölge müdürümüz ve teknik ekibi davetimiz üzerine Gazipaşa’ya geldi. Daha önce planladığımız Karadağ Projesi diye adlandırdığımız Barajdan Gökçeler Barajından Karadağ su basma oradan Zeytinada, Güney, Göçük ve Muzkent uygun havzalarını sulama adına gerçekleştirmeyi planladığımız bu proje üzerine incelemeye geldiler. Mühendis arkadaşlar, müdür, müdür yardımcısı yaklaşık on civarında kişi var. İncelemeleri sürdürüyoruz. Güneye çıktık. Karadağ’ın eteklerine çıkıp projeyi yerinde inceledik” dedi.  

“İNAL GÖLETİ’YLE İLGİLİ DE GÜZEL GELİŞMELER OLACAK”

Güney Mahallesi’nde yapılan incelemelerin ardından Göçük Göleti’nin yapılacağı alanda saha çalışması yaptıklarını ifade eden Doğan, “Göçük Göleti’nin sondaj çalışmasının yapıldığı yere vardık. Orada mahalle sakinleriyle ve köylülerimizle görüştük. İnşallah İnal Göleti’yle ilgili de güzel gelişmeler olacak. Sondaj çalışması yapıp, proje ihaleye çıkacak. Onunla ilgilide muhtarımız, muhtarlarımız ve ilgili ekipler, İnal Göleti’mizle ilgilide yerinde inceleme yapıp, vatandaşlarımızı bilgilendireceğiz” dedi. 

“HER ŞEYİ ÇİFTÇİLERİMİZİN LEHİNE SEFERBER ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

“En hızlı şekilde projelerimizi hayata geçirmek için elimizden ne gelirse yapacağız” diyen Doğan, “Takip edeceğiz, zorlayacağız, durmayacağız. Hem biz durmayacağız hem de müdürleri durdurmayacağız. Bakanımızdan söz aldık. İnşallah bu hızla en hızlı şekilde projelerimizi hayata geçirmek için elimizden ne gelirse yapacağız ve çiftçimizin sorununu çözeceğiz. Biz millet için varız, milletimiz varsa varız. Her şey millet için. Sloganımızda bu zaten. Çiftçilerimiz müsterih olsun, rahat olsun. Elimizden gelen her şeyi çiftçilerimizin lehine seferber etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Başkan Doğan ve DSİ heyetinin katıldığı saha çalışmalarında, Gazipaşa Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı ve Güneyköy Mahalle Muhtarı Yahya Küçükballı, Zeytinada Mahalle Muhtarı Mehmet Ali Şener, Göçük Mahalle Muhtarı Yakup Erdoğan, Gökçebelen Mahalle Muhtarı Erol Aksoy, İnal Mahalle Muhtarı Muzaffer Çetiner, Kırahmetler Mahalle Muhtarı Kısmet Ceylan ve Muzkent Mahalle Muhtarı Süleyman Yılmaz yer aldı.