DUALAR FİLİSTİN İÇİN

GAZİPAŞA İlçe Müftülüğü tarafından her hafta düzenlenen Sabah Namazı Buluşması’nda, İsrail’in Filistin’e yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırılarda hayatını kaybeden Filistinliler için Kur’an-ı Kerim okunup, dualar edildi.

GÜNDEM 21.10.2023 18:16:00 0
DUALAR FİLİSTİN İÇİN

Gazipaşa İlçe Müftülüğü tarafından her hafta düzenlenen Sabah Namazı Buluşması, Esentepe Mahallesi Camii’nde gerçekleştirildi. Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar’ın katılımıyla düzenlenen programa, çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. Program; sabah namazından önce, İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarında hayatını kaybeden binlerce Filistinli için Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. Sabah namazının cemaatle kılınmasının ardından İlçe Müftüsü Fahri Başar tarafından Filistin ve Ortadoğu konulu bir sohbet gerçekleştirildi. Ardından Müftü Başar’ın yapmış olduğu duaya amin denildi. 

 

“KATLEDİLEN SİVİL KARDEŞLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM”

Her hafta farklı bir camide gerçekleşen Sabah Namazı Buluşması’nın birlik ve beraberliğe vesile olduğunu dile getiren Müftü Başar, “Esentepe Mahallesi Camii’nde Sabah Namazı Buluşmamızı gerçekleştirdik. Buluşmamızda hem cemaatimizle birlikte sabah namazımızı eda ettik, hem de İsrail’in Filistin’e yönelik gerçekleştirdiği acımasız saldırılarda hayatını kaybeden Filistinli mazlum kardeşlerimiz ve cennetlik yavrularımız için Kur’an-ı Kerim okuyup, dualar ettik. Bu tür etkinlikler, bizlerin daha da dayanışma, kaynaşma, birlik ve beraberlik içerisinde olmamıza vesile olmaktadır. Buluşmamıza katılan imam hatiplerimize ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Ayrıca İsrail tarafından acımasızca katledilen binlerce sivil kardeşlerimize Allah’tan rahmet, İslam coğrafyasına da baş sağlığı diliyorum” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27