DOLANDIRICILIK YAPAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Mobilya mağazasının açılışa özel kampanya vaadi ile satılan ürünleri teslim etmeyerek dolandırıcılık yaptıkları iddiaları üzerine olayın şüphelileri olan F.M., M.E., H.B.Y. , E.Ö.Ç. ve B.Ö. isimli şahıslar yakalandı.

ASAYİŞ 12.06.2024 17:31:00 0
DOLANDIRICILIK YAPAN ŞAHISLAR YAKALANDI

Kepez’de faaliyet gösteren bir mobilya mağazasının açılışa özel kampanya vaadi ile piyasa değerinin çok altında mobilya, koltuk takımı gibi malzemelerin satışı sırasında, ürün bedelinin %60'nı peşin aldıkları, satılan ürünleri teslim etmeyerek dolandırıcılık yaptıkları iddiaları üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda; Olayın şüphelilerinin 7 Haziran 2024 günü bahsi geçen iş yerini kapattıkları tespit edilmiş, iş yeri yetkilisi şüpheli F.M. isimli şahıs Antalya dışında, diğer şüphelilerden iş yeri ortakları M.E. ve H.B.Y. , iş yeri çalışanları E.Ö.Ç. ve B.Ö. isimli şahıslar ise Antalya’da yakalandı. Adli makamlara sevk edilen iş yeri yetkilisi F.M. tutuklandı. 

Olayla ilgili yapılan çalışmalar sırasında çok sayıda mağdur vatandaşımızın bulunduğu, mağduriyet miktarlarının yüksek olduğu tespit edilerek, 180 müştekinin işlemleri yapıldı. Öte yandan, müşteki ifadelerinin alınmasına devam edildiği kaydedildi.