DOLANDIRICILIK YAPAN 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

“İletişim Yoluyla Dolandırıcılık” operasyonlarında kendilerini Polis/Savcı olarak tanıtan 2 şüpheli yakalanarak sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.

ASAYİŞ 23.12.2023 13:17:00 0
DOLANDIRICILIK YAPAN 2 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları doğrultusunda, Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince “İletişim Yoluyla Dolandırıcılık” olayları ile ilgili yapılan çalışmalarda; A.S. isimli şahıs, kendilerini Polis/Savcı olarak tanıtan şüpheli şahıslar tarafından arandığını ve evine gelen 4.200.000 ₺ verdiğini beyanla şikâyetçi olması üzerine, şüpheli şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yaplan çalışmalarda; Olayın şüphelisi olduğu tespit edilen (H.B.) isimli şahıs emniyet görevlilerince yakalanarak şahsın üzerinden elde edilen 500 Amerikan Doları, 200 Euro ve 6.600 ₺ paraya el konuldu. Olaya karışan diğer Yabancı Uyruklu şüpheli  (N.E.A.)’nın olaydan sonra Şanlıurfa iline gittiği tespit edilip, Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilerek şüpheli  (N.E.A.)’nın yakalanması sağlandı.

Olayın şüphelileri (H.B.) ve (N.E.A.) haklarında yapılan tahkikatın ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı.