DOLANDIRICILARA DİKKAT!

GAZİPAŞA’DA polis ekipleri, dolandırıcılık olaylarına karşı toplumu bilgilendirmek amacıyla, vatandaşlara üzerinde dolandırıcılık yöntemleriyle ilgili bilgilerin yer aldığı broşürler dağıttı.

ASAYİŞ 23.07.2024 09:46:00 0
DOLANDIRICILARA DİKKAT!

Antalya Emniyet Müdürlüğü, kamu güvenliğini korumak, toplumun güvenlik hizmetlerine katılımını sağlamak ve suçlara karşı farkındalığı artırmak amacıyla yürüttüğü faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda, Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından “Farkında Ol, Oltaya Gelme” projesi kapsamında, Manavgat ve Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri tarafından internet ortamında ve iletişim yoluyla yapılan “Dolandırıcılık” olaylarına karşı esnaf ve vatandaşlar uyarıldı.


DİKKATLİ OLUN UYARISI
Gazipaşa Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ekipleri, halkın yoğun olduğu alanlarda vatandaşlara broşür dağıtarak, bilgilendirme yaptı. Broşürlerde dolandırıcıların ne tür taktikleri kullandıkları ayrıntılı olarak anlatıldı. Çalışmada polisin, kamu görevlilerinin iş karşılığında para ve altın talebinde bulunmayacağı, bu gibi durumlarda vakit kaybetmeden 112 Acil Çağrı Merkezi veya polis merkezlerine halkı bilgi vermeleri konusunda uyardı. Polis ekipleri, e-posta, sosyal medya ve telefon üzerinden vatandaşları hedef alan dolandırıcılar karşısında dikkatli olmaya davet etti. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: DOLANDIRICILARA DİKKAT!