DOĞU ANADOLU TURU YAPTILAR

GAZİPAŞA Eğitimini ve Öğretimini Destekleme Derneği tarafından eğitim gönüllülerinin katılımlarıyla gerçekleşen “Doğu Anadolu Turu” gezi programı tamamlandı.

GÜNDEM 5.07.2024 10:43:00 0
DOĞU ANADOLU TURU YAPTILAR

Gazipaşa Eğitimini ve Öğretimini Destekleme Derneği tarafından “Doğu Anadolu Turu” gezi programı düzenlendi. Dernek Başkanı Mehmet Başaran ve Gazipaşa’da yaşayan eğitim gönüllerinin katılımlarıyla gerçekleşen gezide Tunceli, Van, Elazığ, Malatya, Bingöl, Muş, Tatvan, Doğubeyazıt, Iğdır, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Kapadokya ve Kayseri il ve ilçeleri gezildi. 10 gün süren gezi boyunca doğunun tarihi ve doğal güzellikleri rehberler eşliğinde ziyaret edildi. 


“ÖĞRENCİLERİMİZİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Gazipaşa Eğitimini ve Öğretimini Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Başaran, “ Doğu il ve ilçelerine dolu dolu bir program gerçekleştirdiklerini belirterek katılım sağlayan eğitim gönüllülerine de teşekkür etti. Dernek tarafından Gazipaşalı 24 öğrenciye her ay 1.000 TL destek verdiklerini ifade eden Başkan Başaran, Doğu Anadolu Turu gezisinden de elde edilen geliri yine öğrencilere burs olarak vereceklerini dile getirdi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ANADOLU YAPTILAR