DOĞANLAR ET PİLİÇ İLGİ GÖRÜYOR

Gazipaşa’da, İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi üzerinde ilçe halkına hizmet vermeye başlayan Doğanlar Et Piliç, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor.

19.08.2022 14:04:00 0
DOĞANLAR ET PİLİÇ İLGİ GÖRÜYOR

Ali ve Ercan Doğan sahipliğinde Akalan İlk ve Ortaokulu karşısında Gazipaşalılara hizmet veren Doğanlar Et Piliç, güler yüzlü çalışanları, kaliteli hizmet ve ürün fiyatlarıyla vatandaşların beğenisini kazandı. Açılışı geçtiğimiz günlerde yapılan ve kısa sürede ciddi şekilde müşteri potansiyeline sahip olan Doğanlar Et Piliç, müşteri memnuniyeti ve hijyeni ön planda tutuyor.

Günlük, taze kesim beyaz ve kırımızı eti müşterilerinin beğenisine sunduklarını dile getiren Ali Doğan, “Amacımız, Gazipaşa’da et ve piliç sektöründe aranan bir isim olmak. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam ediyor, müşteri memnuniyeti ve hijyeni ön planda tutarak halkımıza hizmet veriyoruz” dedi.

Kaliteli hizmet almak isteyen ilçe halkını Doğanlar Et Piliç’e davet eden Ercan Doğan ise, “Özel seçtiğimiz ve özenerek hazırladığımız ürünlerimizi vatandaşlarımızın beğenisine sunuyoruz. Doğanlar Et Piliç olarak, müşteri memnuniyetini, kaliteli hizmet anlayışını ve hijyeni her şeyden önde tutuyoruz. Doğanlar Et Piliç’in kaliteli hizmetinden yararlanmak isteyen herkesi iş yerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


Anahtar Kelimeler: DOĞANLAR PİLİÇ GÖRÜYOR