Tarih: 14.12.2023 09:41

DOĞAN’IN TEK HEDEFİ HİZMET

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa’da, “Halka hizmet, hakka hizmet” anlayışıyla belediye başkan aday adayı olduğunu belirten AK Partili Ali Doğan, “Havasını soluduğumuz, suyunu içtiğimiz, içinde birlikte yaşadığımız bu güzel ilçemiz, hayata geçireceğimiz birçok proje ile tarımda, hayvancılıkta, turizmde, balıkçılıkta ve sanayide hak ettiği tüm hizmetleri alacak. Hedefim Gazipaşa için en iyisini yapmak” dedi. 


AK PARTİ Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Doğan, partisi tarafından aday gösterilip seçimi kazanması durumunda Gazipaşa’da yapacağı çalışmalar hakkında ön bilgi verdi. Seçim projelerini aday olması durumunda paylaşacağını ifade eden Doğan, kendisi dışında başka birinin aday olması durumunda projelerini paylaşmaktan mutluluk duyacağını dile getirdi. AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı’ndan Gazipaşa Belediye Başkanlığı için istifa ettiğini bir kez daha hatırlatan Doğan, amacının partisi tarafından aday gösterildikten sonra Gazipaşa’yı AK Parti’nin hizmet belediyeciliği ile tanıştırmak olduğunu dile getirdi. 


“SORUNLARA KALICI ÇÖZÜM GETİRMEK İÇİN MÜCADELE ETTİK”
Gazipaşa’da 5 yıllık AK Parti İlçe Başkanlığı döneminde ilçenin sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ve birçok soruna kalıcı çözümler getirmek için ekibiyle birlikte mücadele ettiğini hatırlatan AK Parti Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Ali Doğan, “Atıl vaziyette bekleyen Gazipaşa Yat Limanı çalışmalarını girişimlerimize yeniden başlattık. Şimdi liman bitmek üzere… Yine tarımsal sulama ve içme suyu sorunu olan ilçemizi sondaja açtırdık. Zeytinada’da sürücüler için tehlike arz eden virajları kestirip genişlettik. Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gazipaşa Orman İşletme Müdürlüğü binasını yeniledik. Gazipaşa Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi’ne (MTAL) bünyesinde kapalı spor salonu kazandırdık. Eski Devlet Hastanemizin yerine 9 hekimli Gazipaşa Merkez Sağlık Ocağı, 112 Acil Servis, İlçe Sağlık Müdürlüğü idari binasını içeren sağlık kompleksi 65 milyon TL bedelle ihaleye çıkardık. 


“HEDEFİM GAZİPAŞA İÇİN EN İYİSİNİ YAPMAK”
Tüm bu yapılan çalışmaları birebir takip ettim. Gazipaşa’nın kalkınması, hükümetimizin hizmet politikalarını Gazipaşa’mızda uygulamaya çalıştım ve bu konuda da başarılı olduk. Yarın da Gazipaşa için çalışmaya devam edeceğiz. İçinde bulunduğumuz dönemde Gazipaşa’nın sorunları ne, ne gibi eksikleri var? Tüm soruların cevabını biliyoruz. Sorunlara en iyi çözümü üretmek için çalışacağız. Oldubitti düşüncesiyle değil, ilçemize ve halkımıza kalıcı, sürdürülebilir hizmetleri getirmek için mücadele edeceğiz. Hedefim Gazipaşa için en iyisini yapmak” dedi.


“GAZİPAŞA HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALACAK”
Gazipaşa’nın yeryüzündeki en güzel yerleşim yerlerinden biri olduğunu dile getiren Doğan, “Çalışmalarımıza güzel ilçemizin kadirşinas halkını mutlu etmek için yön vereceğiz. Gazipaşa; doğal güzelliği, fiziki konumu, coğrafyası ve iklimi ile dünyanın en güzel yerinden biri. İlçemizi bulunduğu konumuna, coğrafyasına ve içinde barındırdığı güzelliklere göre yönetmeye talibiz. Güzel ilçemiz, tarımı, hayvancılığı, turizmi, balıkçılığı ve sanayiyi içinde barındıracak kapasitede. Akdeniz’in incisi sessiz cennetimiz Gazipaşa, havalimanı, yat limanı ve konumu gereğince, tüm saydığım sektörlerde aynı anda kalkınabilecek bir şehir. Önce şehir kimliğini oluşturup, ilçemizde neresi hangi sektöre uygunsa o bölgeye o yatırımları yapacağız. Havasını soluduğumuz, suyunu içtiğimiz, içinde birlikte yaşadığımız bu güzel ilçemiz, hayata geçireceğimiz birçok proje ile tarımda, hayvancılıkta, turizmde, balıkçılıkta ve sanayide hak ettiği tüm hizmetleri alacak. Bunu da 21 yıldır durmadan yoluna devam eden, “Halka hizmet, hakka hizmet” anlayışıyla her bir bireyine hizmet götürme gayretinde olan AK Parti hükümetinin gücüyle yapacağız” dedi. 


“GAZİPAŞA İÇİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIMIZA CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM”
Büyük projelerle yeni bir Gazipaşa hedefiyle yoluna devam ettiğine dikkat çeken Doğan, “Gazipaşa’ya hak ettiği tüm hizmetleri kazandıracak projelerimiz mevcut. İlçe Başkanlığı dönemimde yaptığım çalışmalar ve gayretim, yeni dönemde imza atacağım hizmetlerin garantisidir. Tek amacım, partim tarafından aday gösterildikten sonra seçimi kazanıp, bu projeleri hayata geçirmek. Benim dışımda başka bir adayın gösterilmesi durumunda ise, projelerimi dava arkadaşlarımla paylaşmaya, Gazipaşa için hizmet üretmeye her zaman açığım. Her zaman hedefleri olan biri olarak, 31 Mart 2024 yerel seçimini kazanıp, Gazipaşa’yı AK Parti’nin hizmet belediyeciliği ile tanıştırmak istiyorum.  Hep birlikte Gazipaşa için en iyisini yapacağımıza canı gönülden inanıyorum” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —