DOĞAN’IN HEDEFİ BELEDİYE

.

SİYASET 8.09.2023 09:41:00 0
DOĞAN’IN HEDEFİ BELEDİYE

AK Parti içinde ideal aday olarak gösterilen eski ilçe Başkanı Ali Doğan, aday olması durumunda Gazipaşa halkının karşısına önemli projelerle çıkmayı bekliyor. Doğan’ın tek hedefi, Gazipaşa’yı yeniden AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak. 

 

AK PARTİ, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlerin yol haritasını çizdi. Yerel seçimlerden zaferle ayrılmanın planlarını yapan AK Parti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın deyimiyle “İl ve ilçelerde en ideal adayı” belirleyecek. Bu kapsamda adaylık düşünen il ve ilçe başkanlarının tecrübelerinden yararlanmak isteyen AK Parti, belediye başkanlığı düşünen tecrübeli isimlerin yerelde güçlü olabileceğini düşünerek istifa etmelerini istemişti. AK Parti Gazipaşa eski İlçe Başkanı Ali Doğan’da bu isimler arasında yer alıyor. Belediye Başkan aday adaylığı için parti başkanlığından istifa eden Doğan, parti tabanı ve Gazipaşa kamuoyu tarafından ideal aday profili olarak gösteriliyor. Doğan’ın tek hedefi, Gazipaşa’yı yeniden AK Parti belediyeciliğiyle tanıştırmak. 

 

DOĞAN MUHTEMEL ADAYI OLARAK GÖSTERİLİYOR

SON 5 yılda Gazipaşa’da partinin yükünü omuzlarına alan Doğan’ın, belediye başkanlığı gibi net bir hedefi bulunuyor. Bu kapsamda kendi isteği doğrultusunda AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Doğan’ın, belediye başkanlığı gibi net bir hedefi bulunuyor. Şehir merkezi, kırsal mahalleler ve yaylalarda yaptığı çalışmalar dışında, parti tabanıyla üyeleri kaynaştıran kişi olarak dikkat çeken Doğan, 2014 seçimlerinde Gazipaşa Belediye Başkan adaylığının kapısından dönmüştü. 2024 seçimleri öncesi AK Parti’nin muhtemel adayı olarak gösterilen Doğan’ın, Gazipaşa için önemli projeleri hayata geçirmek için çalışma yürüttüğü belirtiliyor. AK Parti’de aday adaylığı konusunda ilk resmi açıklamayı yapan Doğan, içinde bulunduğumuz süreci rakipsiz olarak geçiriyor. >Geylani TOPALOĞLU


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27