DOĞAN’DAN ÜLKÜ OCAKLARI’NA ZİYARET

Yoğun istişare programlarını sürdüren AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, dün akşam Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti.

SİYASET 11.11.2023 15:36:00 0
DOĞAN’DAN ÜLKÜ OCAKLARI’NA ZİYARET

AK PARTİ Gazipaşa Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Doğan, bir taraftan ilçede başlatmış olduğu istişarelere devam ederken bir taraftan da siyasi görüşmeler gerçekleştiriyor.

 

DURUM DEĞERLENDİRMESİ YAPTILAR

Belediye başkan aday adayı Doğan, dün akşam Ülkü Ocakları Gazipaşa İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Burada Ülkü Ocakları Başkanı Emre Görgülü ve ülkücü gençler tarafından karşılanan Doğan, Başkan Görgülü’den Ülkü Ocakları’nın faaliyetleri hakkında bilgi alarak, hem genel siyaset, hem yerel siyaset, hem de yerel seçimlere yönelik durum değerlendirmesi yaptı.

Ziyaretle açıklama yapan Doğan, “Bu akşam da ülkücü kardeşlerime misafir oldum. Çay içip, sohbet ettik. Gazipaşa’yı konuştuk. Ben kendi adıma çok mutlu oldum. Karşılamadaki nezaketlerinden dolayı Ülkü Ocakları Başkanı Emre Görgülü kardeşime ve tüm ülkücü kardeşlerime çok teşekkür ederim.” dedi.

 

ULAŞTIRMA HZİMETLERİ ESNAF ODASINI DA ZİYARET ETTİ

AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan, Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası (Şoförler Odası)’na da ziyaret gerçekleştirdi. Doğan’ı Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Hasan Tuncel ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı.

Başkan Hasan Tuncel’e hayırlı olsun dileklerini ileten Doğan, ziyaretle ilgili “Gazipaşa Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası (Şoförler Odası) Başkanlığı’nı devralan Hasan Tuncel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunup, yeni görevinde başarılar diledim. Samimi karşılamasından ve sohbetinden dolayı kendisine ve yönetimine teşekkür ederim.” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: DOĞAN’ OCAKLARI’ ZİYARET