DOĞAN’DAN REKTÖR’E ZİYARET

AK PARTİ Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 2.10.2023 17:58:00 0
DOĞAN’DAN REKTÖR’E ZİYARET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti Genel Merkezi’nin oluruyla Gazipaşa Belediye Başkan Adaylığı için Gazipaşa ilçe başkanlığı görevinden istifa eden Ali Doğan, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Antalya ve Ankara’da da temaslarda bulunan Gazipaşa Ak Parti Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan, yoğun istişare programlarına sadece ilçe ile sınırlı kalmıyor. 

 

‘HAYIRLI OLSUN’DEDİ

Doğan, geçtiğimiz ay Alanya Alaaddin Keykubat Üniveristesi (ALKÜ) Rektörü olarak ataması yapılan Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’a da ziyaret gerçekleştirdi. Türkdoğan’ın makamına yapılan ziyarette ALKÜ’nün akademik, idari ve sosyal faaliyetleri konuşuldu. Gazipaşa için önem arz eden Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu hakkında da bilgi alışverişinin yapıldığı sohbette Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan, Rektör Türkdoğan’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

“BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan da nazik ziyaretlerinden dolayı Doğan’a teşekkür etti. Ali Doğan ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada ise “Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörlüğüne atanan değerli hocamız Prof. Dr. Sayın Kenan Ahmet Türkdoğan’ı ziyaret ettik. Samimi ve nazik karşılamalarından dolayı kendisine şükranlarımı suna, başarılarının devamını dilerim” İfadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: DOĞAN’ REKTÖR’ ZİYARET