Tarih: 18.08.2023 10:51

DOĞAN’DAN COŞKUN’A CEVAP

Facebook Twitter Linked-in

AK PARTİ Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, gazetemizin dünkü sayısında yer alan ADD Gazipaşa Şube Başkanı Av. Hasan Coşkun’un; “AKP’nin yarattığı rantçı siyaset anlayışı bütün partileri sardı” söylemindeki habere cevap verdi. 


AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan, Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Gazipaşa Şube Başkanı Av. Hasan Coşkun’a verdiği cevap şu şekilde; “Atatürkçü Düşünce Derneği Gazipaşa Şube Başkanı Av. Sayın Hasan Coşkun, Ak Parti’yi öne çekerek diğer partilerin tamamına ve siyasi teşkilatların tamamını suçlayan toptancı anlayışını üzüntüyle okuduk. Bir sivil toplum örgütü başkanının özellikle eğitimli avukat bir başkanın daha toparlayıcı, derleyici, anlaşılır bilgiye dayalı konuşması gerektiğine inanıyorum. 


“KİMLERİ, NASIL VE NİÇİNLERİ AÇIKLA”
 

Lafı Ak Parti’den başka partiler içindeki çürümüşlüğe, atıfta bulunan değerli başkanımız sorumlu bir davranış içerisinde kimleri, nasıl ve niçinleri açıklayarak gitse, isim isim yazsa ve siyasi partilerin de tamamına yakınını açıklasa, anlayışla karşılarız. Ama Ak Parti, bir; rantçı parti değildir, iki; sosyal adalete önem veren, sivil toplum örgütlerini sürekli destekleyen ve sosyal devleti gerçekleştiren, duluna, yetimine, öksüzüne, çaresizine, evde bakıma muhtacına, yaşlısına ve şehitlerle gazilerine sahip çıkan bir partidir. 


“AÇIKLAMASINDAN DOLAYI ÜZGÜNÜZ VE REDDEDİYORUZ”


Dolayısıyla; rantla ve başka kötü çağrışım yapan ve yaptıran şeylerle yan yana getirmeyi hem uygun bulmuyorum hem de kabul etmiyorum. Dolayısıyla; arkadaşlar rantçı arayacaksa Ak Parti’nin dışında başka yerlerde hatta kendi içlerinde arasınlar. Biz Sivil Tolum Örgütü Derneklerini, siyasi partilerin tolumun önünde açıklama yapan insanları böyle yuvarlak laflarla toptancı belgeyle anlaşılır bir şekilde anlatmasını ve hedefini belirlemesini, doğruca milletin anlayacağı şekilde anlatmasını arzu ederiz. Kardeşimizin bu talihsiz açıklamasından dolayı üzgünüz ve reddediyoruz.” >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —