DOĞAN’DAN ANKARA ÇIKARMASI

.

SİYASET 26.09.2023 15:17:00 0
DOĞAN’DAN ANKARA ÇIKARMASI

AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in davetiyle Ankara’da düzenlenen istişare toplantısına katıldı. 

 

AK PARTİ’DE belediye başkanlığı için istifa eden 400’ün üzerinde ilçe başkanı, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in davetiyleistişare toplantısı ve vefa yemeğinde bir araya geldi. Ankara’da düzenlenen yemeğe AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir katıldı. Toplantıda, belediye başkanlığı için partisindeki görevlerinden istifa eden AK Parti Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Ali Doğan ile AK Parti Alanya Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Toklu ve Antalyalı diğer isimler de yer aldı. 

 

“SİZLERİ, BİRİSİNİN BİZE ANLATMASINA GEREK YOK”

Vefa yemeğinde önce AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, yemekten sonra ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir konuşma gerçekleştirdi. İki isim konuşmasında istifa eden ilçe başkanlarına vefa vurgusu yaptı. İlçe Başkanlarına; “Adaylık nasip işidir. Aday olan olur, olamayan olur. Emekleriniz için teşekkür ederiz. Kırılmak yok, küsmek yok. Zor seçimleri başarılı bir şekilde atlattınız. Elinizden geleni yaptınız. Sizleri, birisinin bize anlatmasına gerek yok” ifadeleri kullanıldı.

 

BİREBİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİ

Gazipaşa belediye başkanlığı için AK Parti Gazipaşa İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Doğan, Ankara’da katıldığı yemeğin ardından, AK Parti’nin kurmaylarıyla birebir görüşme gerçekleştirdi. Gazipaşa’ya yapmak istediği projeler hakkında Yıldırım ve Kandemir’e bilgi veren Doğan, Antalya Milletvekili ve AK Parti MYK Üyesi Mustafa Köse ile bir araya geldi. Doğan, Köse’ye hedefleri ve projelerinden bahsetti. 

 

“GAZİPAŞA’MIZ İLE İLGİLİ İSTİŞARE ETTİK”

Toplantıya ilişkin bilgiler veren Doğan, “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in daveti üzerine Genel Merkezimizdeki istişare toplantısında bir araya geldik. Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım’ın ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Erkan Kandemir’in konuşmalarını dinledik. Gazipaşa’mız ile ilgili istişare ettik” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27